|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. II. 19. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. II. 19. |
Feketéné Ferenczi Aliz, Szűcs István, Bauerné Gáthy Andrea: Egy hazai méhészet gazdasági és ökológiai fenntarthatóságának vizsgálata, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 72: (2) pp. 138-162. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2023
adattárból, 2024. II. 19. |
Lukács Bence, Bauerné Gáthy Andrea: A FOGYASZTÓK HOZZÁÁLLÁSA A VÁLLALATOK ÖKOMARKETING KOMMUNIKÁCIÓJÁHOZ AZ ONLINE TÉRBEN, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 10: (1) p. megjelenés alatt. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2023
adattárból, 2024. II. 19. |
Vuk Aliz, Szűcs István, Bauerné Gáthy Andrea: Packaging waste and recycle in EU, INTERNATIONAL REVIEW OF APPLIED SCIENCES AND ENGINEERING .: p. published online ahead of print 2023. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. II. 19. |
Bauerné Gáthy Andrea, Kovácsné Soltész Angéla, Szűcs István: Sustainable Consumption – Examining the Environmental and Health Awareness of Students at the University of Debrecen, COGENT BUSINESS & MANAGEMENT 9: (1) 2105572 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. II. 19. |
Bauerné Dr. Gáthy Andrea, Lukács Bence: A "ZÖLDÜLÉS" KORLÁTAI MAGÁNBEFEKTETŐK SZEMSZÖGÉBŐL - A ZÖLD KÖTVÉNYEK ÁRNYÉKÁBAN, JELENKORI TÁRSADALMI ÉS GAZDASÁGI FOLYAMATOK 17: (1-2) pp. 11-28. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2022
adattárból, 2024. II. 19. |
Bauerné Gáthy Andrea: Az EU klíma- és környezetvédelmi céljaiból adódó kihívások és ezek hatásai a magyar agrárgazdaságra - Európai Zöld Megállapodás, GAZDÁLKODÁS 66: (3) pp. 282-289. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2021
adattárból, 2024. II. 19. |
Bauerné Gáthy Andrea, Soltész Angéla, Mihály-Karnai Laura, Szűcs István: Examination of the perceived and real environmental and health consciousness of students attending the University of Debrecen, INTERNATIONAL REVIEW OF APPLIED SCIENCES AND ENGINEERING 12: (1) pp. 92-100. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. II. 19. |
Barna F. K., Szakály Z., T Nagy Pető Dorka, Bauerné Gáthy A: Fenntartható élelmiszer-fogyasztás – Egészség- és környezettudatosak-e az alternatív étrendet követők?, GAZDÁLKODÁS 64: (3) pp. 189-201. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: magyar URL |
2019
adattárból, 2024. II. 19. |
Bauerné Gáthy Andrea, Szűcs István: Fenntartható élelmiszer-fogyasztás a debreceni egyetem hallgatóinak körében, ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 15: (1) pp. 3-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar URL |
2006
adattárból, 2024. II. 19. |
Gáthy Andrea, Kuti István, Szabó Gábor: Fenntartható fejlődési politikák és stratégiák az Európai Unióban, In: Bulla, Miklós; Tamás, Pál (szerk.) Fenntartható fejlődés Magyarországon, Új Mandátum Könyvkiadó (2006) pp. 165-194. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 28 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 47 |
|
|
|
|
|