Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. III. 12.
Személyes adatok
Fehér András
név Fehér András
születési év 1987
intézmény neve
doktori iskola
DE Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása DE Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola 100%
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2017
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2018 - Debreceni Egyetem
további (adjunktus)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Berencsi Alexa (PhD) (2027/08)  IKGSDI
(50%) Piros Edina (PhD) (2026/08)  IKGSDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Online fogyasztói és vásárlói magatartás az élelmiszer-gazdaságban; Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás; Digitalizáció hatása a kereskedelmi stratégiákra
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2022

Fehér András, Kovács Bence, Boros Henrietta Mónika, Szakály Zoltán: Az egészséges táplálkozás szubjektív megítélése az egyetemisták online és offline információkereső magatartását illetően, MARKETING ÉS MENEDZSMENT 56: (EMOK Különszám) pp. 57-67.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2021

Fehér A., Véha M., Boros H. N., Kovács B., Kontor E., Szakály Z.: The relationship between online and offline information-seeking behaviors for healthy nutrition., INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 18: (19) 10241
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Fehér András, Gazdecki Michał, Véha Miklós, Szakály Márk Zoltán, Szakály Zoltán: A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet, SUSTAINABILITY 12: (10) 4136
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 107
nyelv: angol
URL 
2020

Kiss Marietta, Fehér András, Kontor Enikő: Az integrált viselkedéses modell alkalmazása az egészségmagatartás befolyásolására I., MARKETING ÉS MENEDZSMENT 54: (Különszám 2. Táplálkozás, egészség, vásárlások) pp. 53-63.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: magyar
URL 
2020

Kiss Marietta, Fehér András, Kontor Enikő: Az integrált viselkedéses modell alkalmazása az egészségmagatartás befolyásolására II., MARKETING ÉS MENEDZSMENT 54: (Különszám 2. Táplálkozás, egészség, vásárlások) pp. 65-77.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: magyar
URL 
2020

Fehér András, Farkas Noémi Dóra, Boros Henrietta Mónika, Véha Miklós, Szakály Zoltán: Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 7: (1) pp. 19-38.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
URL 
2020

Piros Edina, Fehér András: Egyetemi hallgatók online élelmiszer-vásárlói magatartás vizsgálata a TAM-modell alapján, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 7: (2) pp. 3-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2019

Szakály Zoltán, Fehér András, Kiss Marietta: Consumer Acceptance of Personalized Nutrition, In: Galanakis, Charis M. (szerk.) Trends in Personalized Nutrition, Elsevier Academic Press (2019) pp. 225-260.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
2019

Fehér A., Bácsné B. É., Müller A., Szakály Z.: MPAM-R modellekkel kapcsolatos kutatások rendszerezése – Szakirodalmi áttekintés, In: Fehér, András; Szakály, Zoltán (szerk.) Egészségpiaci kutatások, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar (2019) pp. 173-183.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: magyar
2018

Fehér András: A digitális élelmiszer-fogyasztó jellemzői, KÖZÉP-EURÓPAI KÖZLEMÉNYEK 11: (42) pp. 93-104.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:143 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
137
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
105
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
14 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
360


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )