|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 14. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. IX. 14. |
MÁTÉ M, SELIMAJ GRANIT, SIMON G, SZALÓKI-DORKÓ L, FICZEK G: Homoktövis termések fizikokémia jellemzőinek és magolaj-összetételének értékelése néhány genotípus esetében, KERTGAZDASÁG (1998) 55: (1) pp. 21-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2023
adattárból, 2023. IX. 14. |
Ottó Dóka, Gitta Ficzek, Gergely Simon, Zsolt Zsófi, Szabolcs Villangó, György Végvári: Quantification of total polyphenol content in wine lees by conventional optical and photoacoustic spectroscopy, OENO ONE 57: (2) pp. 257-264. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. IX. 14. |
Simon Gergely, Oláh Richárd, Muhari Bnce, Zsíros István: A cseresznye esővíz okozta gyümölcsrepedésének mérséklése kereskedelmi forgalomban is kapható kémiai szerekkel és készítményekkel, KERTGAZDASÁG (1998) 55: (3) pp. 3-24. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2022
adattárból, 2023. IX. 14. |
Odgerel Khongorzul, Jose Jeny, Karsai-Rektenwald Flóra, Ficzek Gitta, Simon Gergely, Végvári György, Bánfalvi Zsófia: Effects of the repression of GIGANTEA gene StGI.04 on the potato leaf transcriptome and the anthocyanin content of tuber skin, BMC PLANT BIOLOGY 22: (1) 249 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 14. |
Ebadi Sayed Khalifatullah, Simon Gergely, Ahmed Hiwa M.: Quality testing of new Hungarian apple cultivars in normal atmosphere storage, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 46: (3) e16354 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. IX. 14. |
Ficzek G., Mátravölgyi G., Furulyás D., Rentsendavaa C., Jócsák I., Papp D., Simon G., Végvári Gy., Stéger-Máté M.: Analysis of bioactive compounds of three sea buckthorn cultivars (Hippophaë rhamnoides L. ‘Askola’, ‘Leikora’, and ‘Orangeveja’) with HPLC and spectrophotometric methods, EUROPEAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 84: (1) pp. 31-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. IX. 14. |
Lálity Zs., Borsos É., Ficzek G., Simon G.: Effect of different cultivation methods on strawberry’s antioxidant value, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 24: (3-4) pp. 7-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. IX. 14. |
Lálity Zsolt, Simon Gergely, Borsos Éva: Szamócafajták gyümölcsméretének és termésmennyiségének összehasonlítása, KERTGAZDASÁG (1998) 50: (2) pp. 31-45. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2023. IX. 14. |
Békefi Zs., Papp M., Simon G., Timon B.: SSR marker analysis of cultivated and wild sweet cherry genotypes from Carpathian Basin, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1172: pp. 145-149. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2023. IX. 14. |
Simon G, Vágány É, Komma L: Cracking susceptibility evaluation of some stone fruit species (Sour cherries – Prunus cerasus L.: Sweet cherries – Prunus avium and European plums – Prunus domestica L.) grown in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 20: (1-2) pp. 45-54. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 14 |
|
|
|
|
|