Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. VII. 07. Közlemények |
2020
 adattárból, 2020. VII. 07. |
V. Böhm, G. Lietz, B. Olmedilla-Alonso, D. Phelan, E. Reboul, D. Bánáti, P. Borel, J. Corte-Real, A.R. De Lera, C. Desmarchelier, J. Dulinska-Litewka, J. F. Landrier, I. Milisav, J. Nolan, M. Porrini, P. Riso, J. M. Roob, E. Valanou, A. Wawrzyniak, B. Winklhofer-Roob, R. Rühl, T. Bohn: From Carotenoid Intake to Carotenoid Blood and Tissue Concentrations – Implications for Dietary Intake Recommendations, NUTRITION REVIEWS dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
 adattárból, 2020. VII. 07. |
Sophie Miquel, Claire Champ, Jon Day, Esther Aarts, Ben A Bahr, Martijntje Bakker, Diána Bánáti, Vittorio Calabrese, Tommy Cederholm, John Cryan, Louise Dye, Jonathan A Farrimon, Aniko Korosi, Sophie Layé, Stuart Maudsley, Dragan Milenkovic, M Hasan Mohajeri, John Sijben, Alina Solomon, Jeremy P E Spencer, Sandrine Thuret, Wim Vanden Berghe, David Vauzour, Bruno Vellas, Keith Wesnes, Peter Willatts, Raphael Wittenberg, Lucie Geurts: Poor cognitive ageing: Vulnerabilities, mechanisms and the impact of nutritional interventions, AGEING RESEARCH REVIEWS 42: (1.) pp. 1-63. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 24 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2020. VII. 07. |
Tennant D, Bánáti D, Kennedy M, König J, O'Mahony C, Kettler S: Assessing and reporting uncertainties in dietary exposure analysis – Part II: Application of the uncertainty template to a practical example of exposure assessment, FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 109: (PartII) pp. 68-80. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2020. VII. 07. |
Vauzour D, Camprubi-Robles M, Miquel-Kergoat S, Andres-Lacueva C, Bánáti D, Barberger-Gateau P, Bowman GL, Caberlotto L, Clarke R, Hogervorst E, Kiliaan AJ, Lucca U, Manach C, Minihane A-M, Mitchell ES, Perneczky R, Perry H, Roussel A-M, Schuermans J, Sijben J, Spencer JPE, Thuret S, van de Rest O, Vandewoude M, Wesnes K, Williams RJ, Williams RSB, Ramirez M: Nutrition for the ageing brain: Towards evidence for an optimal diet, AGEING RESEARCH REVIEWS in press: pp. 1-19. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 91 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2020. VII. 07. |
L J FREWER, A R H FISCHER, M BRENNAN, D BÁNÁTI, R LION, R M MEERTENS, G ROWE, M SIEGRIST, W VERBEKE & C M J L VEREIJKEN: Risk/Benefit Communication about Food – A Systematic Review of the Literature, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 56: (10) pp. 1728-1745. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 44 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2020. VII. 07. |
Susan M Barlow, Alan R Boobis, Jim Bridges, Andrew Cockburn, Wolfgang Dekant, Paul Hepburn, Geert F Houben, Jürgen König, Maarten J Nauta, Jeroen Schuermans, Diána Bánáti: The role of hazard- and risk-based approaches in ensuring food safety, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 46: (2) pp. 176-188. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 47 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2020. VII. 07. |
H JAEGER, D KNORR, E SZABÓ, J HÁMORI, D BÁNÁTI: Impact of terminology on consumer acceptance of emerging technologies through the example of PEF technology, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 29: pp. 87-93. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2009
 adattárból, 2020. VII. 07. |
D. BÁNÁTI: Animal cloning for food supply, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 38: (1) pp. 117-132. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2008
 adattárból, 2020. VII. 07. |
BÁNÁTI D.: Fear of food in Europe? Fear of foods in Europe through Hungarian experience, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 19: (8) pp. 441-444. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
2003
 adattárból, 2020. VII. 07. |
D BÁNÁTI, Z LAKNER: Modern biotechnology and the Hungarian consumers, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 32: pp. 5-23. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 261  |
|
|