|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. II. 23. Közlemények |
2021
adattárból, 2023. II. 23. |
Denes Stefler, Daniel Brett, Eszter Sarkadi-Nagy, Ewa Kopczynska, Stefan Detchev, Aniko Bati, Mircea Scrob, Diane Koenker, Bojan Aleksov, Elodie Douarin, Galina Simonova, Sofia Malyutina, Ruzena Kubinova, Andrzej Pajak, Milagros Ruiz, Anne Peasey, Hynek Pikhart, Martin Bobak: Traditional Eastern European diet and mortality: prospective evidence from the HAPIEE study, EUROPEAN JOURNAL OF NUTRITION 60: pp. 1091-1100. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó, Umbrai Laura: Népkonyhán enni Budapesten. Verziók és averziók a közétkeztetés történetéből (1860–1939), ETHNO-LORE: A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA NÉPRAJZI KUTATÓINTÉZETÉNEK ÉVKÖNYVE 37: pp. 55-96. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2020
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó: A néprajzi táplálkozáskultúra-kutatás új lehetőségei. A közétkeztetés vizsgálata, In: Cseh, Fruzsina; Mészáros, Csaba; Borsos, Balázs (szerk.) Számvetés és tervezés: A néprajztudomány helyzete és jövője a 21. században, L'Harmattan Kiadó; MTA BTK Néprajztudományi Intézet (2020) pp. 241-260. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó, Juhász Katalin, Zentai Andrea, Vargha Anita: Szlovák hagyományrekonstrukció és örökségesítés Csömörön, ETHNO-LORE: A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA NÉPRAJZI KUTATÓINTÉZETÉNEK ÉVKÖNYVE 36: pp. 81-122. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar URL |
2018
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó, Cseh Fruzsina: Mai menü : Néprajzi tanulmányok a változó táplálkozáskultúráról, MTA BTK Néprajztudományi Intézet dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 6 nyelv: magyar URL |
2017
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó: Organic farm: a chance for renewal. (An example from North-eastern Hungary), In: Bartsch, Silke; Lysaght, Patricia (szerk.) Places of Food Production, Peter Lang (2017) pp. 59-72. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó: From Hernádszentandrás to BioSzentandrás. An Example of a Sustainable Bio-farm in Hungary, ACTA ETHNOGRAPHICA HUNGARICA 2: pp. 277-295. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó: Nemzedékváltás a konyhában. Egy gasztro-blogger munka közben, In: Mohay, Tamás (szerk.) Nemzedék, szerep, érték, ELTE BTK Néprajzi Intézet (2016) pp. 307-316. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar URL |
2014
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó: Paradicsomlevestől a fürjtojásig. A gyermekétkeztetés néprajzi vizsgálata budapesti példa nyomán, ETHNO-LORE: A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA NÉPRAJZI KUTATÓINTÉZETÉNEK ÉVKÖNYVE 31: pp. 201-259. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar URL |
2008
adattárból, 2023. II. 23. |
Báti Anikó: Régi és új elemek a Cserépfalui konyhán, Magyar Néprajzi Társaság dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv független idéző közlemények száma: 15 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 41 |
|
|
|
|
|