Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 06. Közlemények |
2022
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Pour Nikfardjam Martin, Schäfer Leonie, Schips Carsten, Farr Theresa, Endres Alexandra, Hirn Stefan, Hofmann Dirk: Ethyl carbamate and aroma compounds in distilled spirits from different stone fruits, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 72: (1) pp. 37-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2022
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Gehlken Jana, Pour Nikfardjam Martin, Zörb Christian: Determination of aroma compounds in grape mash under conditions of tasting by on-line near-infrared spectroscopy, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (9) pp. 2325-2337. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Gehlken J., Pour Nikfardjam M., Kleb M., Zörb C.: Near-infrared spectroscopy in process control and quality management of fruits and wine, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 94: (1) pp. 26-38. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Pour Nikfardjam M., Kunz L.: Einfluss von Eisen und Kupfer auf die Entstehung von Acetyltetrahydropyridin (ATHP) und 2-Acetylpyridin (2-AP) in Wein, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 71: (1) pp. 28-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: német
|
2018
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Nikfardjam Martin Pour: Einfluss von Düngergaben auf den Gehalt an α-Amino-Stickstoff und Nitrat sowie das Aromaprofil in Erdbeeren, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 68: (1) pp. 11-26. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Dietrich H., Pour Nikfardjam M.: Influence of Phenolic Compounds and Tannins on Wine-Related Microorganisms, In: Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine, Springer International Publishing (2017) pp. 421-454. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Porep J. U., Mattes A., Nikfardjam M. S. P., Kammerer D. R., Carle R.: Implementation of an on-line near infrared/visible (NIR/VIS) spectrometer for rapid quality assessment of grapes upon receival at wineries, AUSTRALIAN JOURNAL OF GRAPE AND WINE RESEARCH 21: (1) pp. 69-79. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2015
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Porep J. U., Mrugala S., Nikfardjam M. S. P., Carle R.: Online determination of ergosterol in naturally contaminated grape mashes under industrial conditions at wineries, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 8: (7) pp. 1455-1464. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2013
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Künzler L., Pour Nikfardjam M.: [Investigations into the formation of 2-acetylpyridine and the mousy off-flavor in wine], MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 63: (4) pp. 187-198. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2007
adattárból, 2022. VIII. 22. |
Avar P, Nikfardjam MPS, Kunsági-Máté S, Montskó G, Szabó Z, Böddi K, Ohmacht R, Márk L: Investigation of phenolic components of Hungarian wines, INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 8: (10) pp. 1028-1038. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 19 |
|
|