|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VII. 05. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. VII. 06. |
Majer-Baranyi Krisztina, Székács András, Adányi Nóra: Application of Electrochemical Biosensors for Determination of Food Spoilage, BIOSENSORS 13: (4) 456 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VII. 06. |
Xia Jie, Wang Xuepei, Wang Xiang, Majer-Baranyi Krisztina, Zhang Xiaoshuan: Hysteresis Dynamic Modeling and Analysis of Flexible Nano Silver–Polyvinyl Alcohol Humidity Sensor Based on the Microscopic Process and Langmuir–Fick Theory, ACS OMEGA 7: (17) pp. 14994-15004. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VII. 06. |
Krisztina Majer-Baranyi, Attila Barócsi, Patrik Gádoros, László Kocsányi, András Székács, Nóra Adányi: Development of an Immunofluorescent Capillary Sensor for the Detection of Zearalenone Mycotoxin, TOXINS 14: (12) p. 866. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VII. 06. |
Majer-Baranyi Krisztina, Adányi Nóra, Székács András: Biosensors for Deoxynivalenol and Zearalenone Determination in Feed Quality Control, TOXINS 13: (7) 499 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2023. VII. 06. |
Nóra Adányi, Krisztina Majer-Baranyi, Mária Berki, Béla Darvas, Baomin Wang, István Szendrő, András Székács: Development of immunosensors based on optical waveguide lightmode spectroscopy (OWLS) technique for determining active substance in herbs, SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 239: pp. 413-420. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. VII. 06. |
Krisztina Majer-Baranyi, Zsolt Zalán, Mária Mörtl, Judit Juracsek, István Szendrő, András Székács, Nóra Adányi: Optical waveguide lightmode spectroscopy technique-based immunosensor development for aflatoxin B1 determination in spice paprika samples, FOOD CHEMISTRY 211: pp. 972-977. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. VII. 06. |
Adányi Nóra, Majer-Baranyi Krisztina, Székács András: Evanescent field effect-based nanobiosensors for agro-environmental and food safety, In: Alexandru, Mihai Grumezescu (szerk.) Nanotechnology in Agri-Food Industry, Volume 8 Nanobiosensors, Academic Press (2016) pp. 429-474. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. VII. 06. |
Majer-Baranyi K, Adányi N, Nagy A, Bukovskaya O, Szendrő I, Székács A: Label-free immunosensor for monitoring vitellogenin as a biomarker for exogenous oestrogen compounds in amphibian species, INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY 95: (6) pp. 481-493. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2023. VII. 06. |
Adányi Nóra, Majer-Baranyi Krisztina, Nagy András, Németh Gyöngyi, Szendrő István, Székács András: Optical waveguide lightmode spectroscopy immunosensor for detection of carp vitellogenin, SENSORS AND ACTUATORS B-CHEMICAL 176: pp. 932-939. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2023. VII. 06. |
Majer-Baranyi K, Szekacs A, Szendro I, Kiss A, Adanyi N: Optical waveguide lightmode spectroscopy technique-based immunosensor development for deoxynivalenol determination in wheat samples, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 233: (6) pp. 1041-1047. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 60 |
|
|
|
|
|