Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 22. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. I. 22. |
Tömösköziné Farkas Rita, Berki Mária, Lengyelné Kónya Éva, Adányiné Kisbocskói Nóra, Horváthné Szanics Enikő: Rovarok aminosav- és kitin-tartalom vizsgálata, In: Magyar, Kémikusok Egyesülete; Nemzeti, konferencia ( 4. ) ( 2023 ) ( Eger ) (szerk.) MKE 4. Nemzeti Konferencia 2023, Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE) (2023) p. 47. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2020
adattárból, 2024. I. 22. |
Horváth-Szanics E., Perjéssy J., Klupács A., Takács K., Nagy A., Koppány-Szabó E., Hegyi F., Németh-Szerdahelyi E., Du M. Y., Wang Z. R., Kan J. Q., Zalán Zs.: Study of Chitinase and Chitinolytic Activity of Lactobacillus Strains, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (2) pp. 214-224. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. I. 22. |
Jánosi Anna, Horváth-Szanics Enikő, Nagy András, Némethné Szerdahelyi Emőke, Szabó Erika, Takács Krisztina: Bioaktív molekulákra alapozott kutatások a NAIK ÉKI-ben, MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA 74: (1) pp. 9-12. dokumentum típusa: nyelv: magyar URL |
2019
adattárból, 2024. I. 22. |
TAKÁCS K., SZABÓ E. E., HORVÁTH-SZANICS E., KNEZEVIC N., TOLNAY A., SZŰCS V.: Ensuring food safety and satisfaction for the celiac patients, In: M., Beatriz P.P. Oliveira; Joana, S. Amaral; Manuel, A. Coimbra (szerk.) Book of Abstracts of the XX EuroFoodChem Congress, Sociedade Portuguesa de Química (2019) p. 270. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2019
adattárból, 2024. I. 22. |
Zalán Zsolt, Perjéssy Judit, Hegyi Ferenc, Horváthné Szanics Enikő, Takács Krisztina, Nagy András, Klupács Adél, Koppányné Szabó Erika, Wang Zhirong, Wang Kaituo, Du Muying, Kan Jianquan: Application of Lactobacillus strains for post-harvest biopreservation of fruit and vegetables, In: Zsomné, Muha Viktória; Márki, Edit; Baranyai, László (szerk.) BiosysFoodEng 2019 - Proceedings, Szent István University (2019) E360 dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2009
adattárból, 2024. I. 22. |
Bona L, Adanyi N, Farkas R, Szanics E, Szabo E, Hajos G, Pecsvaradi A, Acs E: VARIATION IN CROP NUTRIENT ACCUMULATION: SELENIUM CONTENT OF WHEAT AND TRITICALE GRAINS, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 38: (1) pp. 9-15. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2024. I. 22. |
K Hill, E Horváth-Szanics, Gy Hajós, É Kiss: Surface and interfacial properties of water soluble wheat proteins, COLLOIDS AND SURFACES A : PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS 319: (1-3) pp. 180-187. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 45 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2024. I. 22. |
Halasz A, Horvath-Szanics E, Nagy-Gasztonyi M, Pauk J, Hajos G: Changes in total- and alpha-amylase activities and wheat germ agglutinin content in wide-range herbicide resistant wheat lines, CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 35: (3) pp. 1405-1413. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2024. I. 22. |
Horvath-Szanics E, Szabo Z, Janaky T, Pauk J, Hajos G: Proteomics as an emergent tool for identification of stress-induced proteins in control and genetically modified wheat lines, CHROMATOGRAPHIA 63: (Suppl. 13) pp. S143-S147. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2004
adattárból, 2024. I. 22. |
Szanics E, Hajós Gy, B Devreese, J Van Beeumen: Identification of heat shock proteins from bacteria by electrophoretic separation and LC/MS/MS technique, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 33: (4) pp. 397-403. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 75 |
|
|