|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 10. Közlemények |
2007
kézi bevitellel, |
Kovács E, Kállay T: The effect of harvest time on storability of pulm (Prunus dometrica, L., Stanley)., Acta Horticulturae, 734, 441-447. (ISBN 9789066051 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány
|
2006
kézi bevitellel, 2013. III. 13. |
Muskovics G, Felföldi J, Kovács E, Perlaki R, Kállay T.: Changes of physical properties during ripening in Hungarian sweet cherry (Prunus avium L) cultivars., Postharvest Biology and Technology, 40, 56-63., pp. 56-63 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.100 független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol
|
2004
kézi bevitellel, |
Füzfai Zs, Törő T, Kovács E, Molnár-Perl I.: Identification and quantitation of the main constituents of sour cherries: Simultaneously, as their trimethylsilyl derivatives, by gas cromatography-mass spectr, Chromatographia Supplement, 60, S143-S151. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 1.230 független idéző közlemények száma: 2
|
2004
kézi bevitellel, |
Kovács E, Merész P.: The effect of harvest time on the biochemical and ultrastructural changes in Idared apple., Acta Alimentaria, 33 (3): 285-296. dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 0.210
|
2004
kézi bevitellel, 2013. III. 13. |
Füzfai Zs, Katona Zs.F, Kovács E, Molnár-Perl I.: Simultaneous identification and quantification of the sugar, sugar alcohol, and carboxylic acid contents of sour cherry, apple, and ber fruits, as their trimeth, J. Agricultural Food Chemistry, 52, 7444-7452, pp. 7444-7452 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.230 független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol
|
2003
kézi bevitellel, |
Róth E, Kovács E, Felföldi J.: Investigating the firmness of stored apples by non-destructive method., Acta Horticulturae, 599, 257-263. (ISBN 906605 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szaktanulmány független idéző közlemények száma: 3
|
2003
kézi bevitellel, |
Kovács E.: Postharvest treatment of fruits – in: Postharvest treatment and technology (vol I-IV) (Dris R. and SM Jain Eds.),, Kluwer Academic Publisher, Dordrecht, The Net dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
|
2002
kézi bevitellel, 2013. III. 13. |
Kovács E, Keresztes Á.:: Effect of gamma and UV-B/C radiation on plant cells., Micron, 33 (2), 199-210., pp. 199-210 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.537 független idéző közlemények száma: 42 nyelv: angol
|
2002
kézi bevitellel, |
Kovács E, Németh-Szerdahelyi E. :: b-galactosidase activity and cell wall break down in apricot. (Prunus armeniaca L.)., J. Food Science, 67 (6), 2004-2008 dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 1.190 független idéző közlemények száma: 6
|
1988
kézi bevitellel, |
Kovács E.,Keresztes Á. Kovács J.: The effect of gamma radiation and calcium treatment on the ultrastrucutre of apples and pears., Food Microstructure dokumentum típusa: Folyóiratcikk impakt faktor: 1.090 független idéző közlemények száma: 37
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 124 |
|
|
|
|
|