Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 23. Közlemények |
2011
adattárból, 2017. III. 30. |
Tóth Tamás, Beke Károly, Cenkvári Éva: Effect of treatment with sodium hydroxide on the in situ degradability of maize and some parameters of rumen fermentation = A nátrium-hidroxiddal végzett kezelés hatása a kukorica in situ lebomlására és a bendőfermentáció néhány paraméterére, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 60: (4) pp. 397-409. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2009
adattárból, 2017. III. 30. |
Tóth T, Beke K, Cenkvári É: Hazai termesztésű kukoricahibridek keményítőtartalmának bendőbeli lebonthatóság vizsgálata in situ eljárással, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 58: (4) pp. 379-389. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2005
adattárból, 2017. III. 30. |
Cenkvári É, Fekete S, Fébel H, Veresegyházy T, Andrásofszky E: Investigations on the effects of Ca-soap of linseed oil on rumen fermentation in sheep and on milk composition of goats., JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 89: (3-6) pp. 172-178. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol DOI |
2001
adattárból, 2017. III. 30. |
J Schmidt, Gy Szakács, É Cenkvári, J Sipőcz, K Urbánszky, R P Tengerdy: Enzyme assisted ensiling of alfalfa with enzymes by solid substrate fermentation, BIORESOURCE TECHNOLOGY 76: pp. 207-212. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol DOI |
2001
adattárból, 2017. III. 30. |
Csapó J, Schmidt J, Csapó Kiss Zs, Holló G, Holló I, Wágner L, Cenkvári É, Varga-Visi É, Pohn G, Andrássy Baka G: A bakteriális eredetű fehérje mennyiségének meghatározása a D-aszparaginsav, a D-glutaminsav és a diamino-pimelinsav-tartalom alapján, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 50: (2) pp. 125-137. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Magyar és angol
|
2001
adattárból, 2017. III. 30. |
Csapó János, Schmidt János, Csapó-Kiss Zsuzsa, Holló Gabriella, Holló István, Wágner László, Cenkvári Éva, Varga-Visi Éva, Pohn Gabriella, Andrássy-Baka Gabriella: A new method for the quantitative determination of protein of bacterial origin on the basis of D-aspartic acid and D-glutamic acid content, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 30: (1) pp. 37-52. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol DOI |
2000
adattárból, 2017. III. 30. |
J Schmidt, I Várhegyi, J Várhegyi, É Cenkvári: Hungarian metabolizable protein evaluation system, EGYPTIAN JOURNAL OF NUTRITION AND FEEDS 3: (2) pp. 83-89. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1999
adattárból, 2017. III. 30. |
Schmidt J, Sipőcz P, Cenkvári É, Sipőcz J: Use of protected Methionine (Mepron M85) in catle., ACTA VETERINARIA HUNGARICA 47: (4) pp. 409-418. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: Angol és spanyol
|
1999
adattárból, 2017. III. 30. |
J Schmidt, I Várhegyi, J Várhegyi, Éva Cenkvári, P Sipőcz: New Hungarian Protein Evaluation System for Ruminants, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH 8: (1) pp. 8-11. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1999
adattárból, 2017. III. 30. |
Schmidt János, Várhegyi Józsefné, Várhegyi József, Túriné Cenkvári Éva: A kérődzők metabolizálható fehérje szükséglete, TAKARMÁNYOZÁS 2: (3) pp. 5-7. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 31 |
|
|