Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 25. Közlemények |
2007
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Slezák, K.-S. Kiss E.-Fehérvári-Póczik E.- Némethyné U. H.-Stefanovitsné Bányai É.: Foliar application of magnesium to container cucumber forcing, Magnesium Res., pp. 218-219 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.632 nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Szamosi Cs., -Uzoni Némethy, H., Balázs, G., Stefanovits-Bányai, É.: Nutritional values of traditional open-pollinated melon (Cucumis melo L.) and wat, J. Hort. Sci.13 (2),, pp. 29-31 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Némethyné U. H.-Hegedűs A.-Engel R.-Stefanovitsné B. É.: A vöröshagyma táplálkozásunkban betöltött szerepe és beltartalmának javítása fejtrágyázással., Metabolizmus. 4., pp. 310-314 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Némethyné U.H.-Mészáros E.: Prognostication of storability of japanese radish varieties., 12th Symposium on Analytical and Environmental Problems, Szeged, 2005.szept. 26. SZAB, ISBN 963-219-675-9, pp. 191-195 dokumentum típusa: Konferenciacikk/Áttekintő előadás cikke nyelv: angol
|
2004
kézi bevitellel, |
Hajdú Z.-Kristóf L.-né-Némethy Z.-né: Integrált zöldségtermesztés, BKÁE KTK Zöldség- és Gombatermesztési Tanszék Bp. 131 old dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
|
2003
kézi bevitellel, |
Némethyné Uzoni Hanna: 5) Hagyományok – Ízek - Régiók Magyarország hagyományos és tájjellegű termékeinek gyűjteménye. I-II 2. kiadás, FVM AMC, Kesztler Marketing Kft. Budapest dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
|
2003
kézi bevitellel, |
Némethyné Uzoni Hanna: Traditions-Flavours-Regions, FVM AMC, Kesztler Marketing Kft. Budapest dokumentum típusa: Könyvfejezet/Cikk szerkesztett könyvben
|
2003
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Némethy-Uzoni H.-Kókai Z.: Effect of boron fertilisation on flavour of carrots-Applicability of organoleptic analyses to carrots., Hort. Sci.(Budapest),, pp. 51-54 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2002
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Némethy H.-Fehér M.: Changes in the Carotene Content of Nantes Type Carrots during Storage., Hort. Sci.(Budapest), 8. 2:, pp. 72-75 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
2002
kézi bevitellel, 2009. III. 26. |
Némethy H.-Fehér M.: Changes in the Dry Matter and Sugar Content of Nantes Type Carrots during Storage., Hort. Sci.(Budapest), 8.2:, pp. 67-71 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 8 |
|
|