Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. IV. 26. Közlemények |
2012
adattárból, 2014. V. 30. |
Barta Tamás, Majzinger István, Gundel János: The feed composition of roe deer (Capreolus capreolus) on plain habitats, REVIEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 1: (2) pp. 556-562. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2014. V. 30. |
Gundel János: Táplálkozás és takarmányozás, AGRÁRÁGAZAT 13: (2) pp. 108-111. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2011
kézi bevitellel, 2014. VI. 10. |
Gundel János: Genetikailag módosított takarmánynövények, In: „Genetikailag módosított élőlények (GMO-k) a tények tükrében. Magyar Fehér Könyv. Szerk.: Balázs E. – Dudits D. – Sági L. (22 szerző), pp. 59-12 dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2011
kézi bevitellel, 2014. VI. 10. |
Gundel János: Gene-modified feed plants, In: „Plain facts about GMOs" Hungarian White Book. Ed.: Balázs, E. – Dudits, D. – Sági, L. (22 authors), Budapest, Barabás Zoltán Biotechnológiai Intézet, pp. 58-12 dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2010
kézi bevitellel, 2013. IV. 26. |
Bodnárné Skobrák Erika – Jávor András ¬– Gundel János – Bodnár Károly: Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity, Agrár- és Vidékfejlesztési Szemle, pp. 170-175 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2010
kézi bevitellel, 2014. VI. 10. |
Gundel János: A magyar vendéglátás tradícióinak megőrzése, Merre tovább? - Gazdaság és társadalom, realitás és esély. 10. Tudományos Konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe, BGF, Budapesti Gazdasági Főiskola Tudományos Évkönyve, 10 p. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2010
kézi bevitellel, 2014. VI. 10. |
Gundel János – Seregi Andrásné – Schmidt Katalin: Culinary traditions and reforms, "International Conference on Tourism, and Sports Management" Debreceni Egyetem, Debrecen, 14 p. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2014. V. 30. |
Bodnárné Skobrák E, Jávor A, Gundel J, Bodnár K: Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity, AGRÁR- ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI SZEMLE 5: (2) pp. 171-175. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2009
adattárból, 2014. V. 30. |
Bodnárné Skobrák Erika, Gundel János, Jávor András: Különböző ivarú vaddisznók húsának néhány fontosabb beltartalmi értéke, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (37) pp. 25-29. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|