Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 19.
Személyes adatok
név Kovács Gellért
intézmény neve
doktori iskola
MATE Festetics Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Festetics Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím kovacs-ggeorgikon.hu
telefonszám +36 83 545-397
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1998
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1998
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1985 - Pannon Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Étkezési tojás koleszterin- és zsírsav tartalmának befolyásolása. Tojássárgája szintónus mélyítés, héjszilárdság javítás.
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
állattenyésztési tudományok
Közlemények
2006

Pál,L.-Kovács,G.-Dublecz,K.-Wágner,L.-Husvéth,F.:: Effects of dietary fats and vitamin E on the fatty acid composition of egg yolk fresh and refrigerated egg, World's Poultry Science, pp. 164-165
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 1.060
nyelv: angol
2006

Dublecz,K.-Pál,L.-Bartos,Á.-Zsédely,E.-Wágner,L.- Kovács,G.:: A takarmányozás hatása a baromfi termékek minőségére, Állattenyésztés és Takarmányozás, pp. 71-87
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
2005

Kovács,G.-Husvéth,F.-Wágner,L.-Farkasné,Zele,E.-Pál,L.-Lengyel,Z-Deák,T:: Effect of dietary conjugated linoleic acid on the fatty acid composition of egg yolk, liver and adipose tissue in the laying hens.,, Archiv für Geflügelkunde, pp. 213-218
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.350
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
2005

Kovács,G.-Dublecz,K.-Pál,L-Wágner,L.-Magyar,L.-Benedek,Zs.-Takó,Cs.- Husvéth,F.: A mustármag takarmányozási értékének vizsgálata tojótakarmányként, Állattenyésztés és Takarmányozás, pp. 171-177
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2002

Pál,L.-Dublecz,K.-Husvéth,F.-Wágner,L.-Bartos,Á.- Kovács,G.: Effect of dietary fats and vitamin E on fatty acid composition, vitamin A and E content and oxidative stability of egg yolk, Archiv für Geflügelkunde, pp. 251-257
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.222
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2000

Kovács,G.-Schmidt,J.-Husvéth,F.-Dublecz,K.-Wágner,L.-F.né,Zele,E.: Effect of feed composítion on cholesterol content of the table egg, Acta Alimentaria, pp. 25-41
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.250
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
1998

Kovács,G.-Dublecz,K.-Husvéth,F.-Wágner,L.-Gerendai,D.-Orbán,J.-né, Manila,H.: The effect of different strains and hybrids on the cholesterol content of the yolk, Acta Veterinaria Hungarica, pp. 285-294
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.478
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
58 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
58 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
3 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
16 


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )