Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. IV. 01. Közlemények |
2020
adattárból, 2021. II. 01. |
Raposa László Bence, Doma Valentina, Turcsán Judit, Melczer Csaba, Varjas Tímea, Rozmann Nóra, Fullér Noémi, Pusztai Dorina, Károlyi Tímea, Oláh András: Élelmiszerekben felhasznált emulgeálószerek (E471) hatásának vizsgálata a gyulladásos folyamatokban szerepet játszó gének (ALOX12, ALOX5, PTGS2) expressziójára, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 29: (1) pp. 7-9. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2021. II. 01. |
Raposa L. Bence, Jurasek Júlia Vanda, Soltész Dorottya, Doma Valentina, Koczka Viktor, Kiss István, Turcsán Judit, Varjas Tímea: Élelmiszeriparban használt, mesterséges adalékanyagok molekuláris epidemiológiai és epigenetikai hatásai a metilációs mintázat kialakításáért felelős gének mRNS expressziójára, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 28: (1) pp. 22-26. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2019
adattárból, 2021. II. 01. |
Raposa László Bence, Doma Valentina, Turcsán Judit, Oláh András, Varjas Tímea: ÉLELMISZEREKBEN FELHASZNÁLT EMULGEÁLÓSZEREK (E471) HATÁSÁNAK VIZSGÁLATA A GYULLADÁSOS FOLYAMATOKBAN SZEREPET JÁTSZÓ GÉNEK (ALOX12, ALOX5, PTGS2) EXPRESSZIÓJÁRA, In: Antal, Emese; Biró, Lajos; Gelencsér, Éva; Lugasi, Andrea; Rurik, Imre (szerk.) Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói, Magyar Táplálkozástudományi Társaság (2019) p. 43. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2021. II. 01. |
Turcsán Judit, Botta-Dukát Mónika, Torcsán Zsolt: Borban az igazság - Borfogyasztás és vinoterápia, KITEKINTÉS - PERSPECTIVE: REVISTA DE STIINTA SI CULTURA 20: (21) pp. 170-175. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2021. II. 01. |
Siposné Hajdú Szilvia, Turcsán Judit, Turcsán Zsolt: .: A nemzeti iskolagyümölcs program hatása a gyermekek gyümölcsfogyasztási szokásaira, KITEKINTÉS - PERSPECTIVE: REVISTA DE STIINTA SI CULTURA 20: (21) pp. 141-146. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2012
adattárból, 2021. II. 01. |
Turcsán Judit: Élelmiszerszínezékek élettani hatásai, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 2: pp. 27-28. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar
|
2003
adattárból, 2021. II. 01. |
Turcsán Zs, Varga L, Szigeti J, Turcsán J, Csurák I, Szalai M: Effects of electrical stunning frequency and voltage combinations on the presence of engorged blood vessels in goose liver, POULTRY SCIENCE 82: (11) pp. 1816-1819. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2002
adattárból, 2021. II. 01. |
Turcsán Zsolt, Szigeti Jenő, Tenk Antal, Birkás Endre, Turcsán Judit: A magyar hízott libamáj ágazat helyzete és fejlesztésének lehetőségei a legújabb hazai és nemzetközi kutatási eredmények tükrében : irodalmi feldolgozás, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 51: (2) pp. 157-164. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar
|
2001
adattárból, 2021. II. 01. |
Turcsán J, Varga L, Turcsán Zs, Szigeti J, Farkas L: Occurrence of anaerobic bacterial, clostridial, and Clostridium perfringens spores in raw goose livers from a poultry processing plant in Hungary, JOURNAL OF FOOD PROTECTION 64: (8) pp. 1252-1254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol
|
2001
adattárból, 2021. II. 01. |
Turcsán Zs, Szigeti J, Varga L, Farkas L, Birkás E, Turcsán J: The effects of electrical and controlled atmosphere stunning methods on meat and liver quality of geese, POULTRY SCIENCE 80: (11) pp. 1647-1651. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 55 |
|
|