Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. I. 08. Közlemények |
2021
 adattárból, 2022. I. 08. |
Biacs Péter Ákos: Életpályám az élelmiszer- és biotechnológia vonzásában, Lexica Kiadó dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2020
 adattárból, 2022. I. 08. |
Biacs Péter Ákos: Az élelmiszer-biotechnológia jogi szabályozása és etikai kérdései, In: Koltai, Péter (szerk.) Kik mentik meg a világot?, Papirusz Book (2020) pp. 121-132. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2020
 adattárból, 2022. I. 08. |
Biacs Péter Ákos: Kik felelősek a mérgekért, amit megeszünk, megiszunk?, In: Koltai, Péter (szerk.) Kik mentik meg a világot?, Papirusz Book (2020) pp. 135-146. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: magyar
|
2018
 adattárból, 2022. I. 08. |
Soós Gabriella, Biacs Péter Ákos: The role of product-related information and factors impacting consumer attitudes during health-conscious food purchase in Hungary, STUDIES IN AGRICULTURAL ECONOMICS 120: (1) pp. 32-40. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2022. I. 08. |
Biacs Péter: Az élemiszeriparok a dualizmus kezdetén, MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA 72: (6) pp. 204-208. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2006
 adattárból, 2022. I. 08. |
Daood H, Kapitány J, Biacs P, Albrecht K: Drying temperature, endogenous antioxidants and capsaicinoids effect caretenoid stability in paprika (red pepper spice), JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (14) pp. 2450-2457. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 49 nyelv: angol
|
2002
 adattárból, 2022. I. 08. |
Daood HG, Illés V, Gnayfeed MH, Mészáros B, Horváth G, Biacs PA: Extraction of pungent spice paprika by supercritical carbon dioxide and subcritical propane, JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 23: (2) pp. 143-152. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 74 nyelv: angol URL |
1997
 adattárból, 2022. I. 08. |
Abushita A A, Hebshi E A, Daood H G, Biacs P: Determination of antioxidant vitamins in tomatoes, FOOD CHEMISTRY 60: (2) pp. 207-212. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 41 nyelv: angol
|
1992
 adattárból, 2022. I. 08. |
Biacs P, Czinkotai B, Hoschke Á: Factors affecting stability of colored substances in paprika powders, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 40: (3) pp. 363-367. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 41 nyelv: angol URL |
1989
 adattárból, 2022. I. 08. |
Biacs P, Daood H G, Pavisa A, Hajdu F: Studies on the carotenoid pigments of paprika /Capsicum annuum L. var. Sz-20/, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 37: (2) pp. 350-353. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 63 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 268  |
|
|