Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. I. 05. Közlemények |
2020
 adattárból, 2023. I. 05. |
Oláhné Horváth Borbála, Nyitrainé Sárdy Diána, Kellner Nikolett, Magyar Ildikó: Effects of the high sugar content on the fermentation dynamics and some metabolites of wine-related yeast species Saccharomyces cerevisiae, S. uvarum and Starmerella bacillaris, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 58: (1) pp. 76-83. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. I. 05. |
Oláhné Horváth B., Fazekas E., Kellner N., Magyar I.: Influence of Medium Chain Fatty Acids on Some Botrytised Wine-Related Yeast Species and on Spontaneous Refermentation of Tokaj Essence, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (3) pp. 339-347. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. I. 05. |
Oláhné Horváth Borbála, Kellner Nikolett, Csuka Bence, Magyar Ildikó: Újabb Saccharomyces és nem-Saccharomyces starterkultúrák értékelése fehér-borok erjesztésében., BORÁSZATI FÜZETEK 30: (2) pp. 32-35. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2019
 adattárból, 2023. I. 05. |
Zaukuu John-Lewis Z., Soos Janos, Bodor Zsanett, Felfoldi Jozsef, Magyar Ildiko, Kovacs Zoltan: Authentication of Tokaj Wine (Hungaricum) with the Electronic Tongue and Near Infrared Spectroscopy, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 84: (12) pp. 3437-3444. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. I. 05. |
Oláhné Horváth B., Balogh Z., Takács R., Magyar I., Pomázi A.: Influence of non-Saccharomyces yeast cultures on the yeast and lactic acid bacteria population during prefermentative cold maceration of red grapes, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 66: (Suppl. 1.) p. 173. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2014
 adattárból, 2023. I. 05. |
Magyar Ildikó, Nyitrai-Sárdy Diána, Leskó Annamária, Pomázi Andrea, Kállay Miklós: Anaerobic organic acid metabolism of Candida zemplinina in comparison with Saccharomyces wine yeasts, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 178: pp. 1-6. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 36 nyelv: angol URL |
2011
 adattárból, 2023. I. 05. |
Magyar I, Tóth T: Comparative evaluation of some oenological properties in wine strains of Candida stellata, Candida zemplinina, Saccharomyces uvarum and Saccharomyces cerevisiae, FOOD MICROBIOLOGY 28: (1) pp. 94-100. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 103 nyelv: angol URL |
2011
 adattárból, 2023. I. 05. |
Magyar I: Botrytized wines, In: Jackson, RS (szerk.) Advances in Food and Nutrition Research Vol 63, Academic Press (2011) pp. 147-206. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol
|
2006
 adattárból, 2023. I. 05. |
Magyar I, Bene Zs: Morphological and taxonomic study on mycobiota of noble rotted grapes in the Tokaj wine district, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 35: (2) pp. 237-246. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
1989
 adattárból, 2023. I. 05. |
MAGYAR I, PANYIK I: BIOLOGICAL DEACIDIFICATION OF WINE WITH SCHIZOSACCHAROMYCES-POMBE ENTRAPPED IN CA-ALGINATE GEL, AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE 40: (4) pp. 233-240. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 49 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 265  |
|
|