|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. V. 17. Közlemények |
2022
adattárból, 2024. V. 17. |
Nagy Dávid, Baranyai László, Nguyen Lien Le Phuong, Taczman Brückner Andrea, Zsom Tamás, Németh Csaba, Felföldi József, Zsom-Muha Viktória: Combined Effect of Ultrasound and Low-Heat Treatments on E. coli in Liquid Egg Products and Analysis of the Inducted Structural Alterations by NIR Spectroscopy, SENSORS 22: (24) 9941 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. V. 17. |
Nagy David, Felfoldi Jozsef, Taczmanne Bruckner Andrea, Mohacsi-Farkas Csilla, Bodor Zsanett, Kertesz Istvan, Nemeth Csaba, Zsom-Muha Viktoria: Determining Sonication Effect on E. coli in Liquid Egg, Egg Yolk and Albumen and Inspecting Structural Property Changes by Near-Infrared Spectra, SENSORS 21: (2) 398 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. V. 17. |
Kertész István, Zsom-Muha Viktória, András Rebeka, Horváth Ferenc, Németh Csaba, Felföldi József: Development of a Novel Acoustic Spectroscopy Method for Detection of Eggshell Cracks, MOLECULES 26: (15) 4693 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. V. 17. |
Kertész István, Nagy Dávid, Baranyai László, Pásztor-Huszár Klára, Varsányi Kinga, Le Phuong Nguyen Lien, Felföldi József: Development of a Novel Ultrasonic Spectroscopy Method for Estimation of Viscosity Change during Milk Clotting, MOLECULES 26: (19) 5906 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. V. 17. |
Nagy Dávid, Zsom-Muha Viktória, Németh Csaba, Felföldi József: Sonication effect on foam properties of egg white, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 1-8. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2024. V. 17. |
Schmilovitch Z, Ignat T, Alchanatis V, Gatker J, Ostrovsky V, Felföldi J: Hyperspectral imaging of intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 117: (C) pp. 83-93. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 36 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2024. V. 17. |
Ignat T, Schmilovitch Z, Feföldi J, Bernstein N, Steiner B, Egozi H, Hoffman A: Nonlinear methods for estimation of maturity stage, total chlorophyll, and carotenoid content in intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 114: (4) pp. 414-425. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 39 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2024. V. 17. |
Ignat T, Schmilovitch Z, Fefoldi J, Steiner B, Alkalai-Tuvia S: Non-destructive measurement of ascorbic acid content in bell peppers by VIS-NIR and SWIR spectrometry, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 74: pp. 91-99. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 38 nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2024. V. 17. |
Gabriella Muskovics, József Felföldi, Etelka Kovács, Rita Perlaki, Tamás Kállay: Changes in physical properties during fruit ripening of Hungarian sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 40: (1) pp. 56-63. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 39 nyelv: angol URL |
2000
adattárból, 2024. V. 17. |
Tünde Vízhányó, József Felföldi: Enhancing colour differences in images of diseased mushrooms, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 26: (2) pp. 187-198. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 79 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 242 |
|
|
|
|
|