Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 05. Közlemények |
2021
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Nagy David, Felfoldi Jozsef, Taczmanne Bruckner Andrea, Mohacsi-Farkas Csilla, Bodor Zsanett, Kertesz Istvan, Nemeth Csaba, Zsom-Muha Viktoria: Determining Sonication Effect on E. coli in Liquid Egg, Egg Yolk and Albumen and Inspecting Structural Property Changes by Near-Infrared Spectra, SENSORS 21: (2) 398 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Kertész István, Zsom-Muha Viktória, András Rebeka, Horváth Ferenc, Németh Csaba, Felföldi József: Development of a Novel Acoustic Spectroscopy Method for Detection of Eggshell Cracks, MOLECULES 26: (15) p. 4693. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Kertész István, Nagy Dávid, Baranyai László, Pásztor-Huszár Klára, Varsányi Kinga, Le Phuong Nguyen Lien, Felföldi József: Development of a Novel Ultrasonic Spectroscopy Method for Estimation of Viscosity Change during Milk Clotting, MOLECULES 26: (19) p. 5906. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Nagy Dávid, Zsom-Muha Viktória, Németh Csaba, Felföldi József: Sonication effect on foam properties of egg white, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 1-8. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Farkas Csilla, Rezessy-Szabó Judit M., Gupta Vijai Kumar, Truong Duy H., Friedrich László, Felföldi József, Nguyen Quang D.: Microbial saccharification of wheat bran for bioethanol fermentation, JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 240: 118269 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Schmilovitch Z, Ignat T, Alchanatis V, Gatker J, Ostrovsky V, Felföldi J: Hyperspectral imaging of intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 117: (C) pp. 83-93. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 29 nyelv: angol URL |
2013
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Ignat T, Schmilovitch Z, Feföldi J, Bernstein N, Steiner B, Egozi H, Hoffman A: Nonlinear methods for estimation of maturity stage, total chlorophyll, and carotenoid content in intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 114: (4) pp. 414-425. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Ignat T, Schmilovitch Z, Fefoldi J, Steiner B, Alkalai-Tuvia S: Non-destructive measurement of ascorbic acid content in bell peppers by VIS-NIR and SWIR spectrometry, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 74: pp. 91-99. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Gabriella Muskovics, József Felföldi, Etelka Kovács, Rita Perlaki, Tamás Kállay: Changes in physical properties during fruit ripening of Hungarian sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 40: (1) pp. 56-63. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 35 nyelv: angol URL |
2000
 adattárból, 2021. XII. 09. |
Tünde Vízhányó, József Felföldi: Enhancing colour differences in images of diseased mushrooms, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 26: (2) pp. 187-198. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 75 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 214  |
|
|