Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. VI. 28.
Személyes adatok
Felföldi József
név Felföldi József
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (törzstag)
Doktori Iskola Tanácsa
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
MAB minősítés
a törzstagság feltételeinek megfelel
(2019. VI. 28.)
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 482-6205
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1997
fokozat tudományága agrárműszaki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1977 - Szent István Egyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 6.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Dénes Lajos Dénes PhD 2018  ÉDI
(50%) Dénesné Várvölgyi Evelin PhD 2017  ÉDI
(50%) Szöllősi Dániel PhD 2016  ÉDI
(50%) Gillay Bíborka Zsuzsanna PhD 2013  ÉDI-BCE
(50%) Ignát Tímea PhD 2012  ÉDI
(50%) Friedrich László PhD 2008  ÉDI-BCE
Szepes Anett Ágnes PhD 2005  ÉDI
Firtha Ferenc 2008  ÉDI-BCE
(50%) Istella Sándor 2008  ÉDI
Zsomné Muha Viktória 2008  ÉDI-BCE
Vízhányó Tünde 2000  ÉDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Kertész István PhD (2020/06)  ÉDI
(50%) Parrag Viktória PhD (2020/06)  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Nagy Dávid (PhD) (2021/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Módszerek fejlesztése és vizsgálata gyümölcs- és zöldségfélék keménységének roncsolásmentes mérésére. Gyümölcsök és zöldségfélék szín- és alakvizsgálata számítógépes látórendszerrel.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2019

Farkas Csilla, Rezessy-Szabó Judit M., Gupta Vijai Kumar, Truong Duy H., Friedrich László, Felföldi József, Nguyen Quang D.: Microbial saccharification of wheat bran for bioethanol fermentation, JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 240: 118269
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

David Nagy, Tamás Zsom, Zoltan Kovacs, József Felföldi, Viktória Zsom-Muha: Effect of ultrasound treatment on electro-chemical properties of orange juice, In: István, Dalmadi; László, Baranyai; Quang, Duc Nguyen (szerk.) Third International Conference on Food Science and Technology, Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2018) p. 141.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2017

JÓZSEF FELFÖLDI, ISTVÁN KERTÉSZ, DÁVID NAGY, VIKTÓRIA ZSOM-MUHA: Non-Destructive Impact Method for Quality Assessment of Horticultural Products, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 13: (1) pp. 69-93.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2016

Kertész I, Felföldi J: Comparison of sound velocity estimation and classification methods for ultrasonic testing of cheese, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 51-62.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Schmilovitch Z, Ignat T, Alchanatis V, Gatker J, Ostrovsky V, Felföldi J: Hyperspectral imaging of intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 117: (C) pp. 83-93.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
URL 
2013

Ignat T, Schmilovitch Z, Feföldi J, Bernstein N, Steiner B, Egozi H, Hoffman A: Nonlinear methods for estimation of maturity stage, total chlorophyll, and carotenoid content in intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 114: (4) pp. 414-425.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: angol
URL 
2012

Ignat T, Schmilovitch Z, Fefoldi J, Steiner B, Alkalai-Tuvia S: Non-destructive measurement of ascorbic acid content in bell peppers by VIS-NIR and SWIR spectrometry, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 74: pp. 91-99.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 18
nyelv: angol
URL 
2006

Gabriella Muskovics, József Felföldi, Etelka Kovács, Rita Perlaki, Tamás Kállay: Changes in physical properties during fruit ripening of Hungarian sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 40: (1) pp. 56-63.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 32
nyelv: angol
URL 
2000

Tünde Vízhányó, József Felföldi: Enhancing colour differences in images of diseased mushrooms, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 26: (2) pp. 187-198.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 71
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:165 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
268
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
274
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
6 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
88
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
93
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
382

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )