Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. III. 06. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. III. 06. |
Hagymási K., Szentmihályi K., May Z., Sárdi É, Fébel H., Kocsis I., Blázovics A.: Altered element homeostasis and transmethylation ability in short-term polyphenol rich supplementation in hyperlipidemic animal model, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (3) pp. 371-381. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. III. 06. |
Blázovics A, Sárdi E: Wine Grapes (Vitis vinifera) and Wine-Based Food Supplements, In: Seyed, Mohammad Nabavi; Ana, Sanches Silva (szerk.) Nonvitamin and Nonmineral Nutritional Supplements, Elsevier Academic Press (2019) pp. 461-465. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. III. 06. |
Szügyi Sándor, Sárdi Éva: Health-affecting methyl-donor compounds in sour cherry (prunus cerasus l.) fruit parts in the fruit burgeoning stage, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (3) pp. 298-306. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. III. 06. |
SZÜGYI SÁNDOR, SÁRDI ÉVA: Connection between the disease resistance of sour cherry genotypes and the carbohydrate content of the leaf and phloem tissues., HORTICULTURAL SCIENCE 45: (4) pp. 181-186. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. III. 06. |
Blázovics A, Sárdi É: Methodological repertoire development to study the effect of dietary supplementation in cancer therapy, MICROCHEMICAL JOURNAL 136: pp. 121-127. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. III. 06. |
NEMESKÉRI E, SÁRDI É, REMENYIK J, KŐSZEGI B, NAGY P: Study of the defensive mechanism against drought in french bean (Phaseolus vulgaris) varieties, ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 32: (6) pp. 1125-1134. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 35 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2023. III. 06. |
Váli L, Stefanovits Bányai É, Szentmihályi K, Fébel H, Sárdi É, Lugasi A, Kocsis I, Blázovics A: Liver protecting effects of table beet (Beta vulgaris var. rubra) during ischemia-reperfusion., NUTRITION 23: (2) pp. 172-178. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 97 nyelv: angol URL |
2006
adattárból, 2023. III. 06. |
SÁRDI É, SZARKA E, CSILLÉRY G, SZARKA J: Biochemical examination of the General Defense System of plants by OPLC., JPC - JOURNAL OF PLANAR CHROMATOGRAPHY - MODERN TLC 19: (109) pp. 233-237. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2005
adattárból, 2023. III. 06. |
Bozso Z, Ott PG, Szatmari A, Czelleng A, Varga G, Besenyei E, Sardi E, Banyai E, Klement Z: Early detection of bacterium-induced basal resistance in tobacco leaves with diaminobenzidine and dichlorofluorescein diacetate, JOURNAL OF PHYTOPATHOLOGY-PHYTOPATHOLOGISCHE ZEITSCHRIFT 153: (10) pp. 596-607. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
1994
adattárból, 2023. III. 06. |
Sárdi É, Tyihák E: Simple determination of formaldehyde in dimedone adduct form in biological samples by high performance liquid chromatography., BIOMEDICAL CHROMATOGRAPHY 8: (6) pp. 313-314. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 192 |
|
|