Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 13. Közlemények |
2023
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Antal Eszter, Dr. Kállay Miklós, Varga Zsuzsanna, Nyitrainé Sárdy Diána: Glikolok a borban, különös tekintettel a Botrytis cinerea tevékenységére, BORÁSZATI FÜZETEK 33: (1) pp. 36-40. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2023
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Antal Eszter, Nyitrainé Sárdy Diána, Kállay Miklós: A TOKAJI „ASZÚSZEM”, ILLETVE A TOKAJI BORKÜLÖNLEGESSÉGEK Β-D-GLÜKÁN KONCENTRÁCIÓJA. ELSŐ MÉRÉSI EREDMÉNYEK A BOTRITISZES BOROK ÖSSZEHASONLÍTÁSÁRA, BORÁSZATI FÜZETEK 33: (2) pp. 31-35. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2023
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Antal Eszter, Kállay Miklós, Varga Zsuzsanna, Nyitrai-Sárdy Diána: Effect of Botrytis cinerea Activity on Glycol Composition and Concentration in Wines, FERMENTATION 9: (5) 493 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Guld Zs., Rácz A., Tima H., Kállay M., Nyitrainé Sárdy D.: Effects of aging in oak barrels on the trans-resveratrol and anthocyanin concentration of red wines from Hungary, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (3) pp. 349-357. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Zsuzsanna Bene, Miklós Kállay, Borbála Oláhné Horváth, Diána Nyitrai-Sárdy: Comparison of selected phenolic components of white qvevri wines, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 69: (2) pp. 76-82. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol
|
2018
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Kállay Miklós, Kanczler András, Nyitrainé Sárdy Diána, Sólyom-Leskó Annamária: Első adatok a Purcsin szőlőfajta borának kémiai összetételéről, BORÁSZATI FÜZETEK 2018: (6) pp. 28-31. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2018
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Bene Zsuzsanna, Kállay Miklós: Tokaji aszúbogyók és tokaji borkülönlegességek penicillintartalmának vizsgálata, In: Berkő, Péter; Szabó-Tóth, Kinga; Patkó, Gyula (szerk.) Te mit tettél hozzá?, MTA Miskolci Területi Bizottsága (2018) pp. 94-96. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány nyelv: magyar
|
2017
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Gyöngyi Németh, Zoltán Molnár, Péter Podmaniczky, Diána Nyitrainé Sárdy, Miklós Kállay, Attila Dunai, László Kocsis: TRANS-RESVERATROL CONTENT IN GRAPE CANE AND ROOT OF DIFFERENT SCION-ROOTSTOCK COMBINATIONS, MITTEILUNGEN KLOSTERNEUBURG 67: (4) pp. 256-264. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol
|
2014
 adattárból, 2023. IX. 13. |
Magyar Ildikó, Nyitrai-Sárdy Diána, Leskó Annamária, Pomázi Andrea, Kállay Miklós: Anaerobic organic acid metabolism of Candida zemplinina in comparison with Saccharomyces wine yeasts, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 178: pp. 1-6. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 38 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2023. IX. 13. |
G.R. Scollary, Pásti György, Kállay Miklós, J. Blackman, A.C. Clark: Astringency response of red wines: Potential role of molecular assembly, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 27: (1) pp. 25-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 55 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 136  |
|
|