Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2015. V. 19. Közlemények |
2017
adattárból, 2019. XII. 18. |
Bekassy-Molnar E.: Wine production using membranes, In: Field, RW; Bekassy-Molnar, E; Lipnizki, F; Vatai, G (szerk.) Engineering Aspects of Membrane Separation and Application in Food Processing, CRC Press (2017) pp. 149-194. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2019. XII. 18. |
Banvolgyi S, Bahceci KS, Vatai G, Bekassy S, Bekassy-Molnar E: Partial dealcoholization of red wine by nanofiltration and its effect on anthocyanin and resveratrol levels, FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL 22: (8) pp. 677-687. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2019. XII. 18. |
Fogarassy E, Bekassy-Molnar E, Balla Cs, Vatai Gy: Concentration of apricot juice using complex membrane technology, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (1) pp. 39-50. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2019. XII. 18. |
Kornélia Kőszegi, Gyula Vatai, Erika Békássy-Molnár: Comparison the Soxhlet and Supercritical Fluid Extraction of Nettle Root (Urtica dioica L.), PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (3) pp. 168-173. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2019. XII. 18. |
Békássyné Dr. Molnár Erika, Dr. Friedrich László, Galicz István, Dr. Hitka Géza, Kőszegi Lászlóné, Nágl Péter, Pásztorné Dr. Huszár Klára, Stégerné Dr. Máté Mónika, Török Zita, Badakné Kerti Katalin, Daruka Magdolna, Kállay László: Módszertani füzet VII., Budapesti Corvinus Egyetem dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
2012
adattárból, 2019. XII. 18. |
Molnár Zs, Bánvölgyi Sz, Kozák Á, Kiss I, Békássy-Molnár E, Vatai G: Concentration of raspberry (Rubus idaeus L.) juice using membrane processes, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 41: (Suppl. 1) pp. 147-159. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2019. XII. 18. |
Koris A, Piacentini E, Vatai G, Bekassy-Molnar E, Drioli E, Giorno L: Investigation on the effects of a mechanical shear-stress modification method during cross-flow membrane emulsification, JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE 371: (1-2) pp. 28-36. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2019. XII. 18. |
Molnár Zsuzsanna, Ili null, Ljiljana null, kerget Mojca, Knez null, eljko null, Békássyné Molnár Erika, Vatai Gyula: Értékes anyag kinyerése szuperkritikus extrakcióval, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (1) pp. 21-22. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2009
adattárból, 2019. XII. 18. |
Fogarassy E, Galambos I, Bekassy-Molnar E, Vatai G: Treatment of high arsenic content wastewater by membrane filtration, DESALINATION 240: (1-3) pp. 270-273. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2005
adattárból, 2019. XII. 18. |
Bekassy-Molnar E, Marki E, Majeed JG: Sulphur dioxide absorption in air-lift-tube absorbers by sodium citrate buffer solution, CHEMICAL ENGINEERING AND PROCESSING 44: (9) pp. 1039-1046. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 72 |
|
|