Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. IX. 02. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. IX. 02. |
Gulyás Zsolt, Simon-Sarkadi Lívia, Moncsek Blanka, Pál Magda, Kocsy Gábor: α-Aminoadipic acid metabolism is controlled by the glutathione-dependent redox environment in Arabidopsis, JOURNAL OF PLANT BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 32: (1) pp. 204-210. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. IX. 02. |
Asghar Muhammad Ahsan, Balogh Eszter, Ahres Mohamed, Szalai Gabriella, Gondor Orsolya Kinga, Darkó Éva, Borbély Péter, Kulman Kitti, Mednyánszky Zsuzsa, Simon-Sarkadi Livia, Kocsy Gábor: Ascorbate and Hydrogen Peroxide Modify Metabolite Profile of Wheat Differently, JOURNAL OF PLANT GROWTH REGULATION 42: (10) pp. 6155-6170. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IX. 02. |
Simon Sarkadi Livia, Zhang Miaomiao, Muránszky Géza, Vass Réka Anna, Matsyura Oksana, Benes Eszter, Vari Sandor G: Fatty Acid Composition of Milk from Mothers with Normal Weight, Obesity, or Gestational Diabetes, LIFE-BASEL 12: (7) 1093 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IX. 02. |
Zhang M., Simon Sarkadi L., Üveges M., Tormási J., Benes E., Vass R.A., Vari S.G.: Gas chromatographic determination of fatty acid composition in breast milk of mothers with different health conditions, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 51: (4) pp. 625-635. dokumentum típusa: független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. IX. 02. |
Gábor Zsolt Nagy, Livia Simon Sarkadi, Erzsébet Szabó: Consumer survey on the consumption of pulses in Hungary, JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 60: (3) pp. 244-254. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2024. IX. 02. |
AlOudat Mohannad, Magyar Norbert, Sarkadi Lívia Simon, Lugasi Andrea: Nutritional Content Of Ready-To-Eat Meals Sold In Groceries In Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE 24: 100318 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. IX. 02. |
Asghar Muhammad Ahsan, Mednyánszky Zsuzsa, Simon-Sarkadi Livia, Kocsy Gábor: Different induction of biogenic amine accumulation during cold acclimation in Triticeae genotypes with varying freezing tolerance, BRAZILIAN JOURNAL OF BOTANY 44: (1) pp. 11-15. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. IX. 02. |
Berisha K., Bytyçi H., Mednyánszky Zs., Kiss E., Simon-Sarkadi L.: Amino Acid and Biogenic Amine Composition of Busha Cattle Milk, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (1) pp. 144-152. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. IX. 02. |
Gyugos M., Ahres M., Gulyás Z., Szalai G., Darkó É., Mednyánszky Z., Dey N., Kar R.K., Simon-Sarkadi L., Kocsy G.: Light spectrum modifies the drought-induced changes of glutathione and free amino acid levels in wheat, ACTA PHYSIOLOGIAE PLANTARUM 43: (6) 90 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. IX. 02. |
Sarkadi L.S.: Chapter 4: Biogenic Amines in Fermented Fish, In: Tofalo, R.; Saad, B. (szerk.) Biogenic Amines in Food, Royal Society of Chemistry (RSC) (2020) pp. 62-75. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 30 |
|
|