Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. XII. 05. Közlemények |
2011
adattárból, 2013. XII. 14. |
Hetenyi K, Nemeth A, Sevella B: Role of pH-regulation in lactic acid fermentation: Second steps in a process improvement, CHEMICAL ENGINEERING AND PROCESSING 50: (3) pp. 293-299. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.924 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2013. XII. 14. |
Sevella B, Kupcsulik B, Németh Á, Novák L, Poppe L, Dukai J, Nagy F: Eljárás 1,3-propándiol előállítására biotranszformációval, Lajstromszám: 227235 Benyújtás helye: Magyarország dokumentum típusa: Oltalmi formák/Magyar szabadalom nyelv: magyar URL |
2011
adattárból, 2013. XII. 14. |
Hetényi Kata, Németh Áron, Sevella Béla: Investigation and modeling of lactic acid fermentation on wheat starch via SSF, CHF and SHF technology, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 55: (1) pp. 11-16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.269 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2013. XII. 14. |
Németh Áron, Kiss Ádám, Sevella Béla: Experiments for D-lactic acid production with fermentation, HUNGARIAN JOURNAL OF INDUSTRIAL CHEMISTRY 39: (3) pp. 359-362. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2013. XII. 14. |
Hetényi Kata, Gál Kinga, Németh Áron, Sevella Béla: Use of sweet sorghum juice for lactic acid fermentation: preliminary steps in a process optimization, JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 85: (6) pp. 872-877. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.818 független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol DOI |
2010
adattárból, 2013. XII. 14. |
Hetényi Kata, Németh Áron, Sevella Béla: First steps in the development of a wheat flour based lactic acid fermentation technology. Culture medium optimization, CHEMICAL AND BIOCHEMICAL ENGINEERING QUARTERLY 24: (2) pp. 195-201. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.483 független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2007
adattárból, 2013. XII. 14. |
Németh Áron, Sevella Béla: Kutatások a biodízel melléktermékének hasznosítására, MAGYAR KÉMIAI FOLYÓIRAT KÉMIAI KÖZLEMÉNYEK 113: (2) pp. 58-61. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar Teljes szöveg |
2005
adattárból, 2013. XII. 14. |
Kupcsulik B, Sevella B: Optimization of specific product formation rate by statistical and formal kinetic model descriptions of an HSA producing Pichia pastoris Mut(S) strain, CHEMICAL AND BIOCHEMICAL ENGINEERING QUARTERLY 19: (1) pp. 99-108. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.632 független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol
|
1982
adattárból, 2013. XII. 14. |
NYESTE L, SEVELLA B: MATHEMATICAL MODELLING OF FERMENTATION SYSTEMS - 1. GENERALPRINCIPLES., INTERNATIONAL CHEMICAL ENGINEERING 22: (4) pp. 729-735. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1978
adattárból, 2013. XII. 14. |
Holló J, L Keviczky, L Kirchknopf, I Kurucz, L Nyeste, B Sevella, L Szigeti, A Veres: A korszerű fermentációs kutatás néhány problémája, Budapest: Akadémiai Kiadó, 296 p. (A kémia újabb eredményei) dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 8 |
|
|