Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2015. II. 25. Közlemények |
2012
adattárból, 2013. XII. 14. |
Lásztity R: Molekuláris gasztronómia-Az élelmiszertudomány új ága vagy egy tudományba öltöztetett szakácskönyv?, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: pp. 29-31. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2011
adattárból, 2013. XII. 14. |
Lásztity Radomir: A zab - egy kedvelt takarmány, ritkábban alapélelmiszer és egyre gyakrabban funkcionális élelmiszerek komponense, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 65: (4) pp. 7-11. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2010
adattárból, 2013. XII. 14. |
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben 3. Az antioxidatív kapacitás és meghatározása, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (3) pp. 1-4. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2010
adattárból, 2013. XII. 14. |
Salgó András, Lásztity Radomir: Az élelmiszer-biztonság és az egészséges táplálkozás továbbra is kulcsszavak az élelmiszer-tudomány művelői körében : újabb európai kezdeményezések, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (1) pp. 3-5. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2010
adattárból, 2013. XII. 14. |
Lásztity Radomir: Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben és nutraceutikumokban 2. Gabonák, élvezeti szerek, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 64: (2) pp. 1-3. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2001
adattárból, 2013. XII. 14. |
Tomoskozi S, Lasztity R, Haraszi R, Baticz O: Isolation and study of the functional properties of pea proteins, NAHRUNG (WEINHEIM) 45: (6) pp. 399-401. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.609 független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol DOI |
1999
adattárból, 2013. XII. 14. |
Bata A, Lasztity R: Detoxification of mycotoxin-contaminated food and feed by microorganisms, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 10: (6-7) pp. 223-228. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.090 független idéző közlemények száma: 80 nyelv: angol DOI |
1998
adattárból, 2013. XII. 14. |
Lasztity R, Hidevegi M, Bata A: Saponins in food, FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 14: (4) pp. 371-390. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk impakt faktor: 0.782 független idéző közlemények száma: 33 nyelv: angol
|
1998
adattárból, 2013. XII. 14. |
Lasztity R: Oat grain - A wonderful reservoir of natural nutrients and biologically active substances, FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 14: (1) pp. 99-119. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk impakt faktor: 0.782 független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol
|
1985
adattárból, 2013. XII. 14. |
BATA A, HARRACH B, UJSZASZI K, KISTAMAS A, LASZTITY R: MACROCYCLIC TRICHOTHECENE TOXINS PRODUCED BY STACHYBOTRYS-ATRA STRAINS ISOLATED IN MIDDLE EUROPE, APPLIED AND ENVIRONMENTAL MICROBIOLOGY 49: (3) pp. 678-681. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.227 független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 188 |
|
|