Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. XII. 31. Közlemények |
2012
adattárból, 2013. IX. 20. |
Szabina Plánder, Lenuta Gontaru, Balázs Blazics, Katalin Veres, Ágnes Kéry, Sabine Kareth, Béla Simándi: Major antioxidant constituents from Satureja hortensis L. extracts obtained with different solvents, EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY 114: (7) pp. 772-779. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.266 nyelv: angol DOI |
2012
adattárból, 2013. IX. 20. |
Anikó Felföldi-Gáva, Szabolcs Szarka, Béla Simándi, Balázs Blazics, Blanka Simon, Ágnes Kéry: Supercritical fluid extraction of Alnus glutinosa (L.) Gaertn., JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 61: pp. 55-61. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.732 független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
2012
adattárból, 2013. IX. 20. |
Jokić S, Nagy B, Zekoviĉ Z, Vidoviĉ S, Biliĉ M, Veliĉ D, Simándi B: Effects of supercritical CO2 extraction parameters on soybean oil yield, FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 90: (C4) pp. 693-699. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.855 nyelv: angol DOI |
2012
adattárból, 2013. IX. 20. |
Bánsághi Gy, Székely E, Mendez Sevillano D, Juvancz Z, Simandi B: Diastereomer salt formation of ibuprofen in supercritical carbon dioxide, JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 69: pp. 113-116. Paper 16. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.732 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2013. IX. 20. |
Utczas M, Szekely E, Tasnadi G, Monek E, Vida L, Forro E, Fulop F, Simandi B: Kinetic resolution of 4-phenyl-2-azetidinone in supercritical carbon dioxide, JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 55: (3) pp. 1019-1022. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.860 nyelv: angol DOI |
2011
adattárból, 2013. IX. 20. |
Ying Gong, Szabina Plander, Honggao Xu, Bela Simandi, Yanxiang Gao: Supercritical CO2 extraction of oleoresin from marigold (Tagetes > erecta L.) flowers and determination of its antioxidant components > with online HPLC-ABTS*+ assay, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 91: pp. 2875-2881. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.436 nyelv: angol DOI |
2009
adattárból, 2013. IX. 20. |
Gao Yanxiang, Nagy Bence, Liu Xuan, Simándi Béla, Wang Qi: Supercritical CO2 extraction of lutein esters from marigold (Tagetes erecta L.) enhanced by ultrasound, JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 49: (3) pp. 345-350. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.639 független idéző közlemények száma: 15 nyelv: angol DOI |
2008
adattárból, 2013. IX. 20. |
Cossuta D, Simandi B, Vagi E, Hohmann J, Prechl A, Lemberkovics E, Kery A, Keve T: Supercritical fluid extraction of Vitex agnus castus fruit, JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 47: (2) pp. 188-194. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.428 független idéző közlemények száma: 14 nyelv: angol DOI |
2007
adattárból, 2013. IX. 20. |
Vagi E, Simandi B, Vasarhelyine KP, Daood H, Kery A, Doleschall F, Nagy B: Supercritical carbon dioxide extraction of carotenoids, tocopherols andsitosterols from industrial tomato by-products, JOURNAL OF SUPERCRITICAL FLUIDS 40: (2) pp. 218-226. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.189 független idéző közlemények száma: 42 nyelv: angol DOI |
2005
adattárból, 2013. IX. 20. |
Vagi E, Simandi B, Suhajda A, Hethelyi E: Essential oil composition and antimicrobial activity of Origanummajorana L. extracts obtained with ethyl alcohol and supercriticalcarbon dioxide, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 38: (1) pp. 51-57. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.256 független idéző közlemények száma: 61 nyelv: angol DOI |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 137 |
|
|