Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VII. 11. Közlemények |
2019
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Nemeskéri Eszter, Neményi András, Bőcs András, Pék Zoltán, Helyes Lajos: Physiological Factors and their Relationship with the Productivity of Processing Tomato under Different Water Supplies, WATER 11: (3) p. 586. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Nemeskeri Eszter, Helyes Lajos: Physiological Responses of Selected Vegetable Crop Species to Water Stress, AGRONOMY 9: (8) 447 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Koncsek Arnold, Daood Hussein G., Horvath Zsuzsanna H., Fekete Maria, Veha Antal, Helyes Lajos: Improvement of antioxidant content and color stability in spice paprika powder by rosemary extract supplementation, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 43: (8) e14000 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2019. XII. 17. |
ESZTER NEMESKÉRI, KRISZTINA MOLNÁR, ZOLTÁN PÉK, LAJOS HELYES: Effect of water supply on the water use-related physiological traits and yield of snap beans in dry seasons, IRRIGATION SCIENCE 36: (3) pp. 143-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Le TA, Pék Z, Takács S, Neményi A, Daood HG, Helyes L: The effect of plant growth promoting rhizobacteria on the water-yield relationship and carotenoid production of processing tomatoes, HORTSCIENCE 53: (6) pp. 816-822. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2016
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Koncsek A, Kruppai L, Helyes L, Bori Z, Daood H G: Storage stability of carotenoids in paprika from conventional, organic and frost-damaged spice red peppers as influenced by illumination and antioxidant supplementation, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 40: (3) pp. 453-462. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Deák K, Szigedi T, Pék Z, Baranowski P, Helyes L: Carotenoid determination in tomato juice using near infrared spectroscopy, INTERNATIONAL AGROPHYSICS 29: (3) pp. 275-282. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2015
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Nagy Z., Daood H., Ambrózy Z., Helyes L.: Determination of Polyphenols, Capsaicinoids, and Vitamin C in New Hybrids of Chili Peppers, JOURNAL OF ANALYTICAL METHODS IN CHEMISTRY 2015: 102125 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Helyes L, Lugasi A, Pék Z: Effect of irrigation on processing tomato yield and antioxidant components., TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY 36: (6) pp. 702-709. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 36 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2019. XII. 17. |
Brandt S, Pék Z, Barna É, Lugasi A, Helyes L: Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (4) pp. 568-572. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 224 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 295  |
|
|