Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 24. Közlemények |
2022
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Nemeskéri Eszter, Horváth Kitti Zsuzsanna, Andryei Bulgan, Ilahy Riadh, Takács Sándor, Neményi András, Pék Zoltán, Helyes Lajos: Impact of Plant Growth-Promoting Rhizobacteria Inoculation on the Physiological Response and Productivity Traits of Field-Grown Tomatoes in Hungary, HORTICULTURAE 8: (7) 641 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Agyemang Duah Stella, Silva e Souza Clarice, Daood Hussein.G., Pék Zoltán, Neményi András, Helyes Lajos: Content and response to Ɣ-irradiation before over-ripening of capsaicinoid, carotenoid, and tocopherol in new hybrids of spice chili peppers, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 147: 111555 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Takács Sándor, Csengeri Erzsébet, Pék Zoltán, Bíró Tibor, Szuvandzsiev Péter, Palotás Gábor, Helyes Lajos: Performance Evaluation of AquaCrop Model in Processing Tomato Biomass, Fruit Yield and Water Stress Indicator Modelling, WATER 13: (24) 3587 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Nemeskéri Eszter, Neményi András, Bőcs András, Pék Zoltán, Helyes Lajos: Physiological Factors and their Relationship with the Productivity of Processing Tomato under Different Water Supplies, WATER 11: (3) 586 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 50 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Nemeskeri Eszter, Helyes Lajos: Physiological Responses of Selected Vegetable Crop Species to Water Stress, AGRONOMY (BASEL) 9: (8) 447 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 108 nyelv: angol URL |
2019
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Koncsek Arnold, Daood Hussein G., Horvath Zsuzsanna H., Fekete Maria, Veha Antal, Helyes Lajos: Improvement of antioxidant content and color stability in spice paprika powder by rosemary extract supplementation, JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 43: (8) e14000 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. IX. 26. |
ESZTER NEMESKÉRI, KRISZTINA MOLNÁR, ZOLTÁN PÉK, LAJOS HELYES: Effect of water supply on the water use-related physiological traits and yield of snap beans in dry seasons, IRRIGATION SCIENCE 36: (3) pp. 143-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 33 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Le TA, Pék Z, Takács S, Neményi A, Daood HG, Helyes L: The effect of plant growth promoting rhizobacteria on the water-yield relationship and carotenoid production of processing tomatoes, HORTSCIENCE 53: (6) pp. 816-822. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2012
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Helyes L, Lugasi A, Pék Z: Effect of irrigation on processing tomato yield and antioxidant components., TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY 36: (6) pp. 702-709. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 66 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2023. IX. 26. |
Brandt S, Pék Z, Barna É, Lugasi A, Helyes L: Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (4) pp. 568-572. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 316 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 613  |
|
|