Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott.
Személyes adatok
név Szafner Gábor
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím szafnergabgmail.com
telefonszám +36 30 332-7852
Jelenlegi munkahelyek
2012 - Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
további (Tejipari K+F+I osztályvezető helyettes)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Közlemények
2016

Szafner Gábor, Bukovics Solveig, Krassoy Mónika: Egyes tejipari melléktermékek demineralizálása kétlépcsős technológiával, In: Szalka, Éva; Bali, Papp Ágnes (szerk.) XXXVI. Óvári Tudományos Nap, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2016) pp. 31-38.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2015

Szafner G, Németh Cs, Bicanic D, Lantos Z, Dóka O: Photopyroelectric assessment of the thermal effusivity of fresh hen egg and of rehydrated egg powders, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 120: (1) pp. 363-368.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2013

G Szafner, D Bicanic, R Kulcsár, O Dóka: Direct measurement of thermal effusivity of foods by front configuration of the photopyroelectric method, JOURNAL OF FOOD PHYSICS 26: pp. 4-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2012

G Szafner, D Bicanic, K Kovácsné Gaál, O Dóka: Direct Measurement of Thermal Effusivity of Avian Eggs and Their Constituents: A Photopyroelectric Study., FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 50: (3) pp. 350-354.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2011

G Szafner, D Bicanic, O Dóka: The effect of the fat content on the thermal effusivity of foods: an inverse photopyroelectric study, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 14: (3) pp. 666-674.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: Angol, Cseh
URL 
2010

Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Élelmiszeripari termékek hőeffuzivitásának fotopiroelektromos meghatározása, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 52: (1) pp. 11-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol, Magyar
2010

Szafner G, Dóka O: Effect of fat content on thermal effusivity of food, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1-2) pp. 237-242.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Szafner G, Dóka O: Élelmiszerek hamisításának fotopiroelektromos vizsgálata, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2010

Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Thermal effusivity of creams and sour creams determined by inverse photopyroelectric (IPPE) technique: The effect of a varying fat content., In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Szafner Gábor, Dóka Ottó: Különböző zsírtartalmú tejtermékek termikus effúzivitásának közvetlen meghatározása = Direct determination of the thermal effusivity of dairy foods with different fat contents, TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 70: (1-2) pp. 31-37.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
28
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
27
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
6


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )