|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott. Közlemények |
2016
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner Gábor, Bukovics Solveig, Krassoy Mónika: Egyes tejipari melléktermékek demineralizálása kétlépcsős technológiával, In: Szalka, Éva; Bali, Papp Ágnes (szerk.) XXXVI. Óvári Tudományos Nap, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2016) pp. 31-38. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner G, Németh Cs, Bicanic D, Lantos Z, Dóka O: Photopyroelectric assessment of the thermal effusivity of fresh hen egg and of rehydrated egg powders, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 120: (1) pp. 363-368. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2019. XI. 07. |
G Szafner, D Bicanic, R Kulcsár, O Dóka: Direct measurement of thermal effusivity of foods by front configuration of the photopyroelectric method, JOURNAL OF FOOD PHYSICS 26: pp. 4-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2019. XI. 07. |
G Szafner, D Bicanic, K Kovácsné Gaál, O Dóka: Direct Measurement of Thermal Effusivity of Avian Eggs and Their Constituents: A Photopyroelectric Study., FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 50: (3) pp. 350-354. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2011
adattárból, 2019. XI. 07. |
G Szafner, D Bicanic, O Dóka: The effect of the fat content on the thermal effusivity of foods: an inverse photopyroelectric study, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 14: (3) pp. 666-674. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: Angol, Cseh URL |
2010
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Élelmiszeripari termékek hőeffuzivitásának fotopiroelektromos meghatározása, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 52: (1) pp. 11-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2010
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner G, Dóka O: Effect of fat content on thermal effusivity of food, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1-2) pp. 237-242. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner G, Dóka O: Élelmiszerek hamisításának fotopiroelektromos vizsgálata, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2010
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner G, Bicanic D, Dóka O: Thermal effusivity of creams and sour creams determined by inverse photopyroelectric (IPPE) technique: The effect of a varying fat content., In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" 33. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) pp. 1-5. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2019. XI. 07. |
Szafner Gábor, Dóka Ottó: Különböző zsírtartalmú tejtermékek termikus effúzivitásának közvetlen meghatározása = Direct determination of the thermal effusivity of dairy foods with different fat contents, TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 70: (1-2) pp. 31-37. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 |
|
|
|
|
|