Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. IX. 24.
Személyes adatok
Kiss Marietta
név Kiss Marietta
intézmény neve
doktori iskola
DE Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Debreceni Egyetem
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2014
fokozat tudományága közgazdaságtudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2010 - Debreceni Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Farkas Noémi Dóra (PhD) (2023/08)  IKGSDI
Salem Omar T. O. (PhD) (2023/08)  IKGSDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Funkcionális és organikus élelmiszerek marketingje. Táplálkozás- és egészségmarketing. Felsőoktatási marketing.
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2019

Kontor Enikő, Kovács Bence, Szakály Zoltán, Kiss Marietta: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései, STATISZTIKAI SZEMLE 97: (4) pp. 364-386.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
URL 
2019

Szakály Zoltán, Fehér András, Kiss Marietta: Consumer Acceptance of Personalized Nutrition, In: Galanakis, Charis M. (szerk.) Trends in Personalized Nutrition, Elsevier Academic Press (2019) pp. 225-260.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2019

Balsa-Budai Nikolett, Kiss Marietta, Kovács Bence, Szakály Zoltán: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary, SUSTAINABILITY 11: (6) p. 1802.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2019

Szakály Zoltán, Kovács Sándor, Pető Károly, Huszka Péter, Kiss Marietta: A modified model of the willingness to pay for functional foods, APPETITE 138: pp. 94-101.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2018

Kiss Marietta, Kontor Enikő, Véha Miklós, Szakály Zoltán: Funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatos attitűdvizsgálatok, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 5: (1) pp. 21-34.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: magyar
URL 
2018

Kontor Enikő, Szakály Zoltán, Véha Miklós, Kiss Marietta: Egészség vagy íz? Fogyasztói dilemmák a funkcionális élelmiszerekkel kapcsolatban, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 5: (2) pp. 17-29.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
URL 
2015

Kiss Marietta, Kontor Enikő, Kun András István: The Effect of ‘Organic’ Labels on Consumer Perception of Chocolates, ANNALS OF THE UNIVERSITY OF ORADEA ECONOMIC SCIENCE XXIV: (1) pp. 448-457.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
2014

Kiss Marietta, Kun András István: ANALYSIS OF THE SIGNALING HYPOTHESIS IN HIGHER EDUCATION MARKETING VIA CLASSROOM EXPERIMENT, ANNALS OF THE UNIVERSITY OF ORADEA ECONOMIC SCIENCE 23: (1) pp. 1005-1012.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2014

Szakály Zoltán, Szabó Sára, Jasák Helga, Szente Viktória, Kiss Marietta: A személyes értékek hatása az egészségmagatartás változására és a tudatos élelmiszervásárlásra, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 1: (1-2) pp. 57-71.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: magyar
URL 
2014

Szakály Zoltán, Kiss Marietta, Jasák Helga: Funkcionális élelmiszerek, fogyasztói attitűdök és személyre szabott táplálkozás, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 1: (1-2) pp. 3-17.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 32
nyelv: magyar
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:66 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
87
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
80
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
6 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
181
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Lektorált tudományos folyóiratokban szerkesztő: Táplálkozásmarketing, Tejgazdaság.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )