Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 08.
Személyes adatok
Kiss Marietta
név Kiss Marietta
intézmény neve
doktori iskola
DE Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása DE Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Debreceni Egyetem
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2014
fokozat tudományága közgazdaságtudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2020
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2010 - Debreceni Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Farkas Noémi Dóra PhD 2023  IKGSDI
Salem Omar T. O. PhD 2023  IKGSDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Nagy Fruzsina (PhD) (2027/08)  IKGSDI
Echchad Manal (PhD) (2024/08)  IKGSDI
Ghaith Abrar Sami Mahmoud (PhD) (2024/08)  IKGSDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Funkcionális és organikus élelmiszerek marketingje. Táplálkozás- és egészségmarketing. Felsőoktatási marketing.
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2022

Kiss Marietta, Czine Péter, Balogh Péter, Szakály Zoltán: The connection between manufacturer and private label brands and brand loyalty in chocolate bar buying decisions – A hybrid choice approach, APPETITE 177: p. 106145.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2021

Kun András István, Kiss Marietta: On the Mechanics of the Organic Label Effect: How Does Organic Labeling Change Consumer Evaluation of Food Products?, SUSTAINABILITY 13: (3) p. 1260.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
2021

Szakály Zoltán, Kovács Bence, Szakály Márk, T. Nagy-Pető Dorka, Popovics Péter, Kiss Marietta: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary, GENES AND NUTRITION 16: (1) 3
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2021

Gazdecki Michał, Goryńska-Goldmann Elżbieta, Kiss Marietta, Szakály Zoltán: Segmentation of Food Consumers Based on Their Sustainable Attitude, ENERGIES 14: (11) p. 3179.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 32
nyelv: angol
URL 
2021

Szakály Z., Kovács B., Soós M., Kiss M., Balsa-Budai N.: Adaptation and validation of the Food Neophobia Scale: The Case of Hungary, FOODS 10: (8) 1766
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2021

Farkas Noémi Dóra, Kiss Marietta: Consumer acceptance of food nanotechnology, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67: (3) pp. 3554-3565.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2019

Kontor Enikő, Kovács Bence, Szakály Zoltán, Kiss Marietta: A védjegyekkel kapcsolatos attitűd és az életstílusjegyek összefüggései, STATISZTIKAI SZEMLE 97: (4) pp. 364-386.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: magyar
URL 
2019

Balsa-Budai Nikolett, Kiss Marietta, Kovács Bence, Szakály Zoltán: Attitudes of Voluntary Simplifier University Students in Hungary, SUSTAINABILITY 11: (6) p. 1802.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 25
nyelv: angol
URL 
2019

Szakály Zoltán, Kovács Sándor, Pető Károly, Huszka Péter, Kiss Marietta: A modified model of the willingness to pay for functional foods, APPETITE 138: pp. 94-101.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 86
nyelv: angol
URL 
2014

Szakály Zoltán, Kiss Marietta, Jasák Helga: Funkcionális élelmiszerek, fogyasztói attitűdök és személyre szabott táplálkozás, TÁPLÁLKOZÁSMARKETING 1: (1-2) pp. 3-17.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 67
nyelv: magyar
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:242 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
157
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
123
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
775
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Lektorált tudományos folyóiratokban szerkesztő: Táplálkozásmarketing, Tejgazdaság.


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )