|
 |
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2022
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Health-related nutritional preferences of older adults: A segmentation study for functional food development, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 92: pp. 105065-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Vajda Ágnes, Ózsvári László, Szakos Dávid, Kasza Gyula: Estimation of the Impact of Foodborne Salmonellosis on Consumer Well-Being in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 18: (19) pp. 10131-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Visy Anna, Jónás Gábor, Szakos Dávid, Horváth-Mezőfi Zsuzsanna, Hidas Karina Ilona, Barkó Annamária, Friedrich László: Evaluation of ultrasound and microbubbles effect on pork meat during brining process, ULTRASONICS SONOCHEMISTRY 75: 105589 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szabó E., Szakos D., Kasza Gy., Ózsvári L.: Analysis of the Target Group of Lactose-Free Functional Foods for Product Development, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (2) pp. 153-161. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szakos Dávid, Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula: Consumer awareness campaign to reduce household food waste based on structural equation behavior modeling in Hungary, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 28: pp. 24580-24589. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 12 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szegedyné Fricz Ágnes, Ittzés András, Ózsvári László, Szakos Dávid, Kasza Gyula: Consumer perception of local food products in Hungary, BRITISH FOOD JOURNAL 122: (9) pp. 2965-2979. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Kasza Gyula, Dorkó Annamária, Kunszabó Atilla, Szakos Dávid: Quantification of Household Food Waste in Hungary: A Replication Study Using the FUSIONS Methodology, SUSTAINABILITY 12: (8) p. 3069. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Perception of Older Adults about Health-Related Functionality of Foods Compared with Other Age Groups, SUSTAINABILITY 12: (7) 2748 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2018
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula, Szakos Dávid: ASSESSMENT OF HOUSEHOLD FOOD WASTE IN HUNGARY, BRITISH FOOD JOURNAL 120: (3) pp. 625-638. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 50 nyelv: angol URL |
2017
 adattárból, 2022. VII. 29. |
Szegedyné Fricz Ágnes, Szakos Dávid, Bódi Barbara, Kasza Gyula: Pálinka: fogyasztói ismeretek, preferenciák, fogyasztási szokások, marketinglehetőségek, GAZDÁLKODÁS 2: pp. 158-170. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 116  |
|
|
|
|
|
|
|