Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Bodor Zsanett
név Bodor Zsanett
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Elérhetőségek
mobiltelefon száma +36 30 783-2887
Témavezetés
témavezető Kovács Zoltán
társ témavezető Benedek Csilla
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2018/09
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2022/08
a fokozatszerzés éve 2022
diszertáció az értekezés tézisei (magyar)az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés
Közlemények
2022

Aouadi Balkis, Vitalis Flora, Bodor Zsanett, Zinia Zaukuu John-Lewis, Kertesz Istvan, Kovacs Zoltan: NIRS and Aquaphotomics Trace Robusta-to-Arabica Ratio in Liquid Coffee Blends, MOLECULES 27: (2) 388
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Bodor Z., Benedek C., Aouadi B., Zsom-Muha V., Kovacs Z.: Revealing the Effect of Heat Treatment on the Spectral Pattern of Unifloral Honeys Using Aquaphotomics, MOLECULES 27: (3) 780
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Bodor Zsanett, Benedek Csilla, Urbin Ágnes, Szabó Dániel, Sipos László: Colour of honey: can we trust the Pfund scale? – An alternative graphical tool covering the whole visible spectra, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 149: 111859
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2021

Bodor Z., Kovacs Z., Benedek C., Hitka G., Behling H.: Origin identification of hungarian honey using melissopalynology, physicochemical analysis, and near infrared spectroscopy, MOLECULES 26: (23) 7274
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Zsanett Bodor, Csilla Benedek, Zoltan Kovacs, John-Lewis Zinia Zaukuu: Identification of Botanical and Geographical Origins of Honey-Based on Polyphenols, In: Goyal, Megh R; Nath, Arijit; Rasul Suleria, Hafiz Ansar (szerk.) Plant-Based Functional Foods and Phytochemicals, Apple Academic Press (2020)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2020

Benedek Csilla, John-Lewis Zinia Zaukuu, Zsanett Bodor, Zoltan Kovacs: Honey-Based Polyphenols: Extraction, Quantification, Bioavailability, and Biological Activities, In: Goyal, Megh R; Nath, Arijit; Rasul Suleria, Hafiz Ansar (szerk.) Plant-Based Functional Foods and Phytochemicals, Apple Academic Press (2020)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2020

Kovacs Zoltan, Szöllősi Dániel, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bodor Zsanett, Vitális Flóra, Aouadi Balkis, Zsom-Muha Viktória, Gillay Zoltan: Factors Influencing the Long-Term Stability of Electronic Tongue and Application of Improved Drift Correction Methods, BIOSENSORS 10: (7) 74
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
URL 
2020

Bodor Zsanett, Kovacs Zoltan, Rashed Mahmoud Said, Kókai Zoltán, Dalmadi István, Benedek Csilla: Sensory and Physicochemical Evaluation of Acacia and Linden Honey Adulterated with Sugar Syrup, SENSORS 20: (17) 4845
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2020

Balkis Aouadi, John-Lewis Zinia Zaukuu, Flora Vitális, Zsanett Bodor, Orsolya Fehér, Zoltan Gillay, George Bazar, Zoltan Kovacs: Historical Evolution and Food Control Achievements of Near Infrared Spectroscopy, Electronic Nose, and Electronic Tongue—Critical Overview, SENSORS 20: (19) 5479
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2019

Zaukuu John-Lewis Z., Soos Janos, Bodor Zsanett, Felfoldi Jozsef, Magyar Ildiko, Kovacs Zoltan: Authentication of Tokaj Wine (Hungaricum) with the Electronic Tongue and Near Infrared Spectroscopy, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 84: (12) pp. 3437-3444.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:37 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
18
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
32
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0
Kutatás
kutatási terület Élelmiszerhamisítás Méz eredetazonosítás analitkai módszerkkel
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
témakiírás Klasszikus és korrelatív analitikai technikák alkalmazása mézek eredetvizsgálatában


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )