Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. III. 26.
Személyes adatok
név Kerepesi Ildikó
intézmény neve
doktori iskola
PTE Biológiai és Sportbiológiai Doktori Iskola (témakiíró)
Doktori Iskola Tanácsa (tanácskozási jogú tag)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Pécsi Tudományegyetem
Elérhetőségek
drótpostacím ildagamma.ttk.pte.hu
telefonszám +36 72 503-600/4519
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1998
fokozat tudományága biológiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve GATE
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2006
fokozat tudományága biológiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve PTE
Jelenlegi munkahelyek
2000 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
1983 - Pécsi Tudományegyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 2
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Valasek Andrea PhD 2017  BDI-PTE
(50%) Kiss Péter 2009  BDI-PTE

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Abiotikus környezeti hatások növényi szénhidrátanyagcserére gyakorolt hatásainak vizsgálata. Bakteriális KPS, LPS és fehérje elválasztás.
jelenlegi kutatásainak tudományága biológiai tudományok
Közlemények
2017

Bosnyákné Egri H, Kerepesi I, Keszthelyi S: Adverse effect of two-spotted spider mite (Tetranychus urticae Koch) on soybean protein composition, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (3) pp. 355-360.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2017

Fodor I, Valasek A, Urbán P, Kovács M, Fekete C, Kerepesi I: A comparative study on optimisation of protein extraction methods for Saccharomonospora azurea, ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 61: (1) pp. 45-50.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2016

Helga Egri Bosnyákné, Ildikó Kerepesi, Sándor Keszthelyi: New insight into the Delia platura Meigen caused alteration in nutrient content of soybean (Glycine max L. Merill), ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 67: (3) pp. 261-268.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Valasek A, Kiss IE, Fodor I, Kovacs M, Urban P, Jambor E, Fekete C, Kerepesi I: Proteomic insight into the primycin fermentation process of Saccharomonospora azurea., ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018) 67: (4) pp. 424-430.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2012

Soltesz A, Vagujfalvi A, Rizza F, Kerepesi I, Galiba G, Cattivelli L, Coraggio I, Crosatti C: The rice Osmyb4 gene enhances tolerance to frost and improves germination under unfavourable conditions in transgenic barley plants, JOURNAL OF APPLIED GENETICS 53: (2) pp. 133-143.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
2000

Kerepesi I, Galiba G: Osmotic and salt stress-induced alteration in soluble carbohydrate content in wheat seedlings, CROP SCIENCE 40: (2) pp. 482-487.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 226
nyelv: angol
1999

Vágújfalvi A, Kerepesi I, Galiba G, Tischner T, Sutka J: Frost hardiness depending on carbohydrate changes during cold acclimation in wheat, PLANT SCIENCE 144: (2) pp. 85-92.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 55
nyelv: angol
URL 
1998

Kustos I, Kocsis B, Kerepesi I, Kilar F: Protein Profile Characterization of Bacterial Lysates by Capillary Electrophoresis, ELECTROPHORESIS 19: (13) pp. 2317-2323.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 18
nyelv: angol
1998

Kerepesi I, Galiba G, Bányai É: Osmotic and salt stresses induced differential alteration in water-soluble carbohydrate content in wheat seedlings., JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 46: (12) pp. 5347-5354.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 33
nyelv: angol
1996

Kerepesi I, Tóth M, Boross L: Water-soluble carbohydrates in dried plant, JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 44: (10) pp. 3235-3239.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:372 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
127
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
129
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
54
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
41
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
562

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )