Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 22.
Személyes adatok
név Zsédely Eszter
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Széchenyi István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím zsedely.esztersze.hu
telefonszám +36 96 566-624
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2009
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Széchenyi István Egyetem
további (egyetemi docens)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Bana Bernadett (PhD) (2026/08)  SZE-WAMDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Gazdasági állatok takarmányozása
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
Közlemények
2023

Zsedely Eszter, Cullere Marco, Takacs Georgina, Herman Zsolt, Szalai Klaudia, Singh Yazavinder, Dalle Zotte Antonella: Dietary Inclusion of Defatted Silkworm (Bombyx mori L.) Pupa Meal for Broiler Chickens at Different Ages: Growth Performance, Carcass and Meat Quality Traits, ANIMALS 13: (1) 119
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Szalai Klaudia, Tempfli Károly, Zsédely Eszter, Lakatos Erika, Gáspárdy András, Bali Papp Ágnes: Linseed oil supplementation affects fatty acid desaturase 2, peroxisome proliferator activated receptor gamma, and insulin-like growth factor 1 gene expression in turkeys (Meleagris gallopavo), ANIMAL BIOSCIENCE 34: (4) pp. 662-669.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2021

Sárvári Loretta Csilla, Tempfli Károly, Szalai Klaudia, Zsédely Eszter, Lencsés-Varga Erika, Almási Anita, Orbán Attila, Hidas András, Bali Papp Ágnes: SORCS2-polimorfizmus és a viselkedési mintázat összefüggései új, kísérleti tojóhibrid-állományokban, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 143: (6) pp. 351-358.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2021

Singh Y, Zsédely E, Takács G, Herman Zs, Szalai K, Cullere M, Cappellozza S, Zotte Dalle A: Effect of silkworm (Bombyx mori) dietary inclusion on chickens, growth performaance and carcass traits, ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE 20: p. 9.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
URL 
2020

Zsédely Eszter, Tempfli Károly, Turcsán Zsolt, Turcsán László, Schmidt János: A pulykahús táplálóanyag-tartalmának növelése, organoleptikus tulajdonságainak, valamint a hús feldolgozhatóságát befolyásoló tényezőknek a módosítása a takarmány lenolaj-kiegészítésével = Increasing nutrient value and influencing organoleptic characteristics and processing properties of turkey meat by dietary linseed oil supplementation, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 69: (2) pp. 124-141.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2014

Németh K, Zsédely E, Dóka O, Schmidt J: Scheinbar umsetzbarer Energiegehalt des Glyzerins in der Legehennenfütterung und sein Einfluss auf die legeleistung siwie auf die Qualität des Hühnreies, EUROPEAN POULTRY SCIENCE 78: p. online.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: német
URL 
2013

Németh K, Zsédely E, Schmidt J: Nitrogen-corrected apparent metabolizable energy value of crude glycerol for laying hens, ANNALS OF ANIMAL SCIENCE 13: (4) pp. 829-836.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2011

Kovacs P, Zsedely E, Kovacs A, Virag G, Schmidt J: Apparent digestible and metabolizable energy content of glycerol in feed of growing pigs, LIVESTOCK SCIENCE 142: (1-3) pp. 229-234.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2010

Virág Gy, Tóth T, Schmidt J, Zsédely E, Eiben C: Effect of dietary vegetable oil combined with vitamin E supplementation and gender on the pH and colour of rabbit meat and dissected fat, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 39: (2) pp. 157-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2010

Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J: Effect of different dietary ratios of sunflower and linseed oils on growth and carcass traits of rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 131: pp. 15-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:37 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
99
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
100
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
90


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )