|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 01. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Csoma Hajnalka, Acs-Szabo Lajos, Papp László Attila, Kállai Zoltán, Miklós Ida, Sipiczki Matthias: Characterization of Zygosaccharomyces lentus Yeast in Hungarian Botrytized Wines, MICROORGANISMS 11: (4) 852 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Csoma Hajnalka, Kállai Zoltán, Czentye Kinga, Sipiczki Matthias: Starmerella lactis-condensi, a yeast that has adapted to the conditions in the oenological environment, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 401: (1) 110282 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 01. |
Plaszkó T., Szűcs Z., Cziáky Z., Ács-Szabó L., Csoma H., Géczi L., Vasas G., Gonda S.: Correlations Between the Metabolome and the Endophytic Fungal Metagenome Suggests Importance of Various Metabolite Classes in Community Assembly in Horseradish (Armoracia rusticana, Brassicaceae) Roots, FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 13: 921008 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 01. |
Horváth Enikő, Dályai Lívia, Szabó Erna, Barna Teréz, Kalmár László, Posta József, Sipiczki Matthias, Csoma Hajnalka, Miklós Ida: The antagonistic Metschnikowia andauensis produces extracellular enzymes and pulcherrimin, whose production can be promoted by the culture factors, SCIENTIFIC REPORTS 11: (1) 10593 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 01. |
Csoma Hajnalka, Kallai Zoltan, Antunovics Zsuzsa, Czentye Kinga, Sipiczki Matthias: Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence), MICROORGANISMS 9: (1) 19 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XII. 01. |
Horváth Enikő, Sipiczki Matthias, Csoma Hajnalka, Miklós Ida: Assaying the effect of yeasts on growth of fungi associated with disease, BMC MICROBIOLOGY 20: (1) pp. 1-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XII. 01. |
Plaszkó Tamás, Szűcs Zsolt, Kállai Zoltán, Csoma Hajnalka, Vasas Gábor, Gonda Sándor: Volatile Organic Compounds (VOCs) of Endophytic Fungi Growing on Extracts of the Host, Horseradish (Armoracia rusticana), METABOLITES 10: (11) p. 451. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. XII. 01. |
Csoma H, Ács-Szabó L, Papp L A, Sipiczki M: Application of different markers and data-analysis tools to the examination of biodiversity can lead to different results: a case study with Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) strains, FEMS YEAST RESEARCH 18: (5) foy021 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. XII. 01. |
Csoma H, Zakany N, Capece A, Romano P, Sipiczki M: Biological diversity of Saccharomyces yeasts of spontaneously fermenting wines in four wine regions: comparative genotypic and phenotypic analysis, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 140: (2-3) pp. 239-248. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 72 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2023. XII. 01. |
Csoma Hajnalka, Sipiczki Matthias: Taxonomic reclassification of Candida stellata strains reveals frequent occurrence of Candida zemplinina in wine fermentation, FEMS YEAST RESEARCH 8: (2) pp. 328-336. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 73 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 185 |
|
|
|
|
|