Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 05.
Személyes adatok
Nyulasné Zeke Ildikó
név Nyulasné Zeke Ildikó
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2015
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2011 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Hidas Karina Ilona PhD 2023  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Farr Hannah Moncon (PhD) (2027/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Fagyasztás hatásainak illetve élelmiszerek hőfizikai és reológiai paramétereinek vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2023

Hidas Karina Ilona, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla, Szepessy Anna, Romvári Vivien, Gerhart Krisztina, Surányi József, Laczay Péter, Darnay Lívia: Physical properties of hemp drink-based ice cream with different plant proteins guar gum and microbial transglutaminase, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 182: 114865
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Hidas K.I., Nyulas-Zeke I.C., Visy A., Baranyai L., Nguyen L.P.L., Tóth A., Friedrich L., Nagy A., Németh C.: Effect of Combination of Salt and pH on Functional Properties of Frozen-Thawed Egg Yolk, AGRICULTURE-BASEL 11: (3) 257
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2021

Hidas Karina, Németh Csaba, Nguyen Lien Le Phuong, Visy Anna, Tóth Adrienn, Barkó Annamária, Friedrich László, Nagy Attila, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla: Effect of cryogenic freezing on the rheological and calorimetric properties of pasteurized liquid egg yolk, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 39: (3) pp. 181-188.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Hidas Karina Ilona, Visy Anna, Csonka Judit, Nyulas-Zeke Ildikó Csilla, Friedrich László, Pásztor-Huszár Klára, Alpár Boglárka, Hitka Géza, Felföldi József, Fehér Orsolya, Gere Attila: Development of a Novel Gluten-Free Egg Pie Product: Effects of Sensory Attributes and Storage, SUSTAINABILITY 12: (24) 10389
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2020

Hidas Karina Ilona, Németh Csaba, Csonka Judit, Visy Anna, Friedrich László, Zeke Ildikó Csilla: How does freezing in liquid nitrogen influence the reological properties of liquid egg products?, JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 31: pp. 24-30.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Izsó Tekla, Somogyi László, Soós Anita, Zeke Ildikó: The Effect of Foreign Fats on the Physical Properties of Anhydrous Milk Fat, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

A Tóth, Cs Németh, P Palotás, J Surányi, I Zeke, B Csehi, L A Castillo, L Friedrich, Cs Balla: HHP treatment of liquid egg at 200-350 MPa, JOURNAL OF PHYSICS-CONFERENCE SERIES 950: (4) 042008
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2016

Csehi B, Szerdahelyi E, Pásztor-Huszár K, Salamon B, Tóth A, Zeke I, Jónás G, Friedrich L: Changes of protein profiles in pork and beef meat caused by high hydrostatic pressure treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 565-571.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2015

Izsó T, Somogyi L, Soós A, Zeke I: Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 572-587.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol, Magyar
2014

Soós Anita, Pecznyik Csilla, Zeke Ildikó, Somogyi László: Effect of animal fats on the physical properties of palm fat, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (4) pp. 623-631.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
128
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
138
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
302


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )