Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Serrem Kevin Kimeli
intézmény neve Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
doktori iskola MATE Gazdaság- és Regionális Tudományok Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Illés Bálint Csaba
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2016/09
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2020/08
a fokozatszerzés éve 2021
diszertáció az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés
Közlemények
2021

Illés Bálint Csaba, Dunay Anna, Serrem Charlotte, Atubukha Bridget, Serrem Kevin: Food Safety and Sanitation Implementation Impasse on Adolescents in Kenyan High Schools, INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH 18: (3) pp. 1-15.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba, Serrem Charlotte, Atubukha Bridget, Dunay Anna: Food safety and sanitation challenges of public university students in a developing country, FOOD SCIENCE AND NUTRITON 9: fsn3.2399
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Serrem Kevin, Dunay Anna, Serrem Charlotte, Atubukha Bridget, Oláh Judit, Illés Bálint Csaba: Paucity of Nutrition Guidelines and Nutrient Quality of Meals Served to Kenyan Boarding High School Students, SUSTAINABILITY 12: (8) 3463
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2019

Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba: Food safety and sanitation knowledge, attitude and practices of Kenyan university students, In: Fodor, Zita (szerk.) Book of Abstracts of the 9th International Conference on Management : "People, Planet and Profit: Sustainable business and society" : 9th ICoM 2019, Szent István Egyetemi Kiadó (2019) pp. 139-139.
dokumentum típusa:
nyelv: angol
2018

Serrem K., Illés B. Cs.: Bundled menus - An impediment to healthy food consumption, In: Okreglicka, M.; Korombel, A.; Lemanska-Majdzik, A. (szerk.) Proceedings of the 2nd International Conference Contemporary Issues in Theory and Practice of Management 2018, Wydawnictwo Wydzialu Zarzadzania Politechniki Czestochowskiej (2018) pp. 560-566.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2018

Serrem K., Illés B. Cs.: Management issues of school catering system in Kenya, In: Bylok, F.; Albrychiewicz-Słocińska, A.; Cichoblazinski, L. (szerk.) 8th International Conference on Management: Leadership, Innovativeness and Entrepreneurship in a Sustainable Economy, Wydawnictwo Wydzialu Zarzadzania Politechniki Czestochowskiej (2018) pp. 551-556.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2018

Bittsánszky A., Dunay A., Tóth A. J., Serrem K.: Evaluation of professional knowledge of cooks and storage managers in secondary schools, In: Bylok, F.; Albrychiewicz-Słocińska, A.; Cichoblazinski, L. (szerk.) 8th International Conference on Management: Leadership, Innovativeness and Entrepreneurship in a Sustainable Economy, Wydawnictwo Wydzialu Zarzadzania Politechniki Czestochowskiej (2018) pp. 65-69.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2018

Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba: The Importance of Policy Implementationin Kenya’s School Feeding, In: Illés, Bálint Csaba; Karczewska, Anna; Skiba, Łukasz (szerk.) Problems of Management in Contemporary Organizations, Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedzerów Jakosci i Produkcji (SMJiP) (2018) pp. 95-104.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2018

Serrem Kevin, Illés Bálint Csaba: Food environmental factors and its influence on healthy food consumption, In: Illés, Bálint Csaba (szerk.) Proceedings of the International Conference “Business and Management Sciences: New Challenges in Theory and Practice” / "Gazdálkodás- és szervezéstudomány: Új kihívások az elméletben és gyakorlatban" nemzetközi tudományos konferencia tanulmánykötete : vol 1., Szent István Egyetemi Kiadó (2018) pp. 369-373.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2017

Serrem K., Illés B. Cs.: The Influence of Contextual Factors on Healthy Food Consumption among Consumers, In: Košičiarová, I.; Kádeková, Z. (szerk.) Managerial trends in the development of enterprises in globalization era, Slovak University of Agriculture in Nitra (2017) pp. 905-909.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
15
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
15
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
6


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )