Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Zaukuu John-Lewis Zinia
név Zaukuu John-Lewis Zinia
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Elérhetőségek
drótpostacím izaukuuyahoo.com
Témavezetés
témavezető Kovács Zoltán
társ témavezető Gillay Zoltán
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2017/09
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2021/08
Közlemények
2019

Zaukuu John Lewis Zinia, Bazar George, Gillay Zoltan, Kovacs Zoltan: Emerging trends of advanced sensor based instruments for meat, poultry and fish quality– a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION In press:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2019

Bodor Zs., Benedek Cs., Kaszab T., Zaukuu J.-L. Zinia, Kertész I., Kovacs Z.: Classical and correlative analytical methods for origin identification of Hungarian honeys, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (4) pp. 477-487.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Zaukuu John-Lewis Z., Soos Janos, Bodor Zsanett, Felfoldi Jozsef, Magyar Ildiko, Kovacs Zoltan: Authentication of Tokaj Wine (Hungaricum) with the Electronic Tongue and Near Infrared Spectroscopy, JOURNAL OF FOOD SCIENCE
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Dzsenifer Németh, Balázs Gábor, Hussein G. Daood, Kovács Zoltán, Zsanett Bodor, John- Lewis Zinia Zaukuu, Viktor Szentpeteri, Zoltan Kokai, Noemi Kappel: Standard Analytical Methods, Sensory Evaluation, NIRS and Electronic Tongue for Sensing Taste Attributes of Different Melon Varieties, SENSORS 19: (22) 5010
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Zaukuu John-Lewis, Bodor Zsanett, Vitalis Flora, Zsom-Muha Victoria, Kovacs Zoltan: Near infrared spectroscopy as a rapid method for detecting paprika powder adulteration with corn flour, ACTA PERIODICA TECHNOLOGICA 2019: (50) pp. 346-352.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Vitális Flóra, Bodor Zsanett, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bázár György, Kovács Zoltán: Aquaphotomics: a közeli infravörös spektroszkópia innovatív, vízközpontú alkalmazása, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 65: (2019 4) pp. 2672-2678.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2019

Vitális Flóra, Bodor Zsanett, Zaukuu John-Lewis Zinia, Bázár György, Kovács Zoltán: Aquaphotomics: an innovative application of near-infrared spectroscopy focusing on water, Journal of Food Investigation 65: (2019 4) pp. 2680-2686.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2018

Zaukuu Z John-Lewis, Bodor Zsanett, Kovacs Zoltan: The potential of the electronic tongue in discriminating six compounds of basic taste characteristics, In: Hungarian, Chemical Society (szerk.) II. Young Researchers' International Conference on Chemistry and Chemical Engineering, Hungarian Chemical Society (2018) p. 83.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2017

F A Koncz, Zs Bodor, T Kaszab, I Kertesz, J L Z Zaukuu, Cs Benedek, Z Gillay, Z Kovacs: PREDICTION OF MAIN ANALYTICAL AND PHYSICAL PARAMETERS OF HONEY WITH ELECTRONIC TONGUE, In: Magó, László; Kurják, Zoltán; Szabó, István (szerk.) SYNERGY - Engineering, Agriculture and Green Industry Innovation, Szent István University Faculty of Mechanical Engineering (2017) P04-6-138
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Zaukuu John-Lewis Zinia, Oduro Ibok, Ellis William Otoo: Processing methods and microbial assessment of pito (an African indigenous beer), at selected production sites in Ghana, JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING 122: (4) pp. 736-744.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 
Kutatás
kutatási terület Electronic sensors and spectrometry
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
témakiírás Application of electronic tongue to detect adulteration of food

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )