Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. XI. 23.
Személyes adatok
név Kapcsándi Viktória
születési év 1986
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím kapcsandi.viktoriasze.hu
telefonszám +36 96 566-653
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2015
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Széchenyi István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Sik Beatrix (PhD) (2021/08)  SZE-WAMDI
Kutatás
kutatási terület Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a fermentációs folyamatokra, az élesztők élettevékenységére, enzimaktivitásra.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Kapcsándi V, Kovács A. J. , Neményi M., Lakatos E. : Investigation of a non thermal effect of microwave treatment, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 45: (2) pp. 224-232.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2014

Kapcsándi V, Neményi M, Kovács A J, Lakatos E: Frissen préselt és fagyasztott must alkoholtartalmának vizsgálata a fermentáció folyamán különböző kezelések esetén, In: Szerk.: Schmidt R, Szerk.: Bali Papp Á XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 36-40.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: Magyar és angol
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Low- power Microwave Radiation Effect on fermentation of Grape Must, In: Szerk.: Neményi Miklós, Szerk.: Varga László, Szerk.: Facskó Ferenc, Szerk.: Lőrincz Ildikó "Science for Sustainability" International Scientific Conference for PhD Students. Sopron: Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó, 2013. pp. 361-365.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2013: (Spec. Issue) pp. 73-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2013

Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós, Lakatos Erika: Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 72-75.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2012

Lakatos Erika, Kovács Attila J, Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós: Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a cellobiáz enzim működésére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (1) pp. 3-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2012

Kapcsándi V, Lakatos E, Kovács A J, Neményi M: Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása olaszrizling must erjedésére., In: Szerk.: Kovácsné Gaál Katalin A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok. 34. Óvári Tudományos Nap. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2012. pp. 62-67.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: magyar
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 39-44.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
10
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
12
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
6

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )