Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 11.
Személyes adatok
név Kapcsándi Viktória
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím kapcsandi.viktoriasze.hu
telefonszám +36 96 566-653
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2015
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Széchenyi István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Posgay Miklós Marcel (PhD) (2023/08)  SZE-WAMDI
(50%) Kiss Kármen Anita (PhD) (2022/08)  SZE-WAMDI
(50%) Sik Beatrix (PhD) (2021/08)  SZE-WAMDI
Kutatás
kutatási terület Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a fermentációs folyamatokra, az élesztők élettevékenységére, enzimaktivitásra.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2018

Kapcsándi Viktória, Barabás Attila, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt, Lakatos Erika: Különböző laktóz koncentrációk hatása Kluyveromyces élesztőtörzsek szaporodási tulajdonságaira és etanoltermelési képességére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 59: (1) pp. 27-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2018

Kapcsándi V., Neményi M., Lakatos Erika: Microwave steam explosion and enzymatic hydrolysis of vine-branch, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (4) pp. 443-452.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2017

Lakatos E, Neményi M, Kapcsándi V: Effect of microwave treatment on fermentation process, In: Nyéki, Anikó; Kovács, Attila József; Milics, Gábor (szerk.) Towards sustainable agricultural and biosystems engineering, Universitas-Győr Nonprofit Kft. (2017) pp. 243-252.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Kapcsándi V, Kovács A. J., Neményi M., Lakatos E.: Investigation of a non thermal effect of microwave treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (2) pp. 224-232.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2014

Kapcsándi V, Neményi M, Kovács A J, Lakatos E: Frissen préselt és fagyasztott must alkoholtartalmának vizsgálata a fermentáció folyamán különböző kezelések esetén, In: Anon (szerk.) XXXV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2014) pp. 36-40.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: Angol, Magyar
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Low- power Microwave Radiation Effect on fermentation of Grape Must, In: Neményi, Miklós; Varga, László; Facskó, Ferenc; Lőrincz, Ildikó (szerk.) "Science for Sustainability" International Scientific Conference for PhD Students, Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó (2013) pp. 361-365.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2013: (Spec. Issue) pp. 73-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
2013

Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós, Lakatos Erika: Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process, In: Dalmadi, I; Engelhardt, T; Bogó-Tóth, Zs; Baranyai, L; Bús-Pap, J; Mohácsi-Farkas, Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2013) pp. 72-75.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2012

Lakatos Erika, Kovács Attila J, Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós: Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a cellobiáz enzim működésére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (1) pp. 3-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
URL 
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 39-44.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
16
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
20
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
11


2019. IX. 13.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2019. október 11-én 12.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )