Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2020. XII. 14.
Személyes adatok
név Kapcsándi Viktória
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím kapcsandi.viktoriasze.hu
telefonszám +36 96 566-653
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2015
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Széchenyi István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Sik Beatrix PhD 2021  SZE-WAMDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Posgay Miklós Marcel (PhD) (2023/08)  SZE-WAMDI
(50%) Kiss Kármen Anita (PhD) (2022/08)  SZE-WAMDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a fermentációs folyamatokra, az élesztők élettevékenységére, enzimaktivitásra.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2021

Nagy Ágnes, Székelyhidi Rita, Hanczné Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória: Review on the occurrence of the mcr-1 gene causing colistin resistance in cow's milk and dairy products, HELIYON volume 7: (4) e06800
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2021

Kapcsándi Viktória, Hanczné Lakatos Erika: Investigation of the shelf life of fruit yogurts as a function of the treatment of flavoring substances, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 67: (1) pp. 3304-3314.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2020

Ildikó Király, Gyula Kovács, Attila Bandi, Erika Lakatos, Viktória Kapcsándi, Rita Székelyhidi: Investigation of the nutritional and health values of apple land varieties, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK Special edition: (I.) pp. 32-40.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2020

Sik Beatrix, Lakatos Hanczné Erika, Kapcsándi Viktória, Ajtony Zsolt: Conventional and nonconventional extraction techniques for optimal extraction processes of rosmarinic acid from six Lamiaceae plants as determined by HPLC-DAD measurement, JOURNAL OF PHARMACEUTICAL AND BIOMEDICAL ANALYSIS 184: p. 113173.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
URL 
2019

Sik Beatrix, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Hanczné Erika L., Ajtony Zsolt: Recent Advances in the Analysis of Rosmarinic Acid From Herbs in the Lamiaceae Family, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (7) p. 1934578X1986421.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
URL 
2018

Kapcsándi V., Neményi M., Lakatos Erika: Microwave steam explosion and enzymatic hydrolysis of vine-branch, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47: (4) pp. 443-452.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Kapcsándi V, Kovács A. J., Neményi M., Lakatos E.: Investigation of a non thermal effect of microwave treatment, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (2) pp. 224-232.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2013

Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós, Lakatos Erika: Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process, In: Dalmadi, I; Engelhardt, T; Bogó-Tóth, Zs; Baranyai, L; Bús-Pap, J; Mohácsi-Farkas, Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2013) pp. 72-75.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2013: (Spec. Issue) pp. 73-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: magyar
2012

Kapcsándi V, Lakatos E, Kovács A J, Neményi M: Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása olaszrizling must erjedésére., In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok: XXXIV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2012) pp. 62-67.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:40 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
38
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
36
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
56


2021. X. 14.
ODT online ülés
Az ODT következő, online ülésére 2021. november 19-én 10.00 órakor kerül sor.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )