Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VI. 12. Közlemények |
2022
adattárból, 2023. VI. 12. |
Kandoudi W., Radácsi P., Gosztola B., Németh É.Z.: Elicitation of medicinal plants in vivo—is it a realistic tool? The effect of methyl jasmonate and salicylic acid on Lamiaceae species, HORTICULTURAE 8: (1) 5 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VI. 12. |
Hazarika Urbashi, Kovács Zoltán, Bodor Zsanett, Gosztola Beata: Phytochemicals and organoleptic properties of French tarragon (Artemisia dracunculus L.) influenced by different preservation methods, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 169: (ua.) p. 114006. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VI. 12. |
SINTAYEHU MUSIE MULUGETA, BEÁTA GOSZTOLA, PÉTER RADÁCSI: Morphological and biochemical responses of selected Ocimum species under drought, HERBA POLONICA 68: (4) pp. 1-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VI. 12. |
Détár E., Zámbori-Németh É., Gosztola B., Harmath A., Ladányi M., Pluhár Zs.: Ontogenesis and harvest time are crucial for high quality lavender – Role of the flower development in essential oil properties, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 163: 113334 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VI. 12. |
Détár Enikő, Németh Éva Zámboriné, Gosztola Beáta, Demján Ildikó, Pluhár Zsuzsanna: Effects of variety and growth year on the essential oil properties of lavender (Lavandula angustifolia Mill.) and lavandin (Lavandula x intermedia Emeric ex Loisel.), BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY 90: 104020 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VI. 12. |
Urbashi Hazarika, Beáta Gosztola: Lyophilization and its effects on the essential oil content and composition of herbs and spices – A review, ACTA SCIENTIARUM POLONORUM - TECHNOLOGIA ALIMENTARIA 19: (4) pp. 467-473. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. VI. 12. |
Kerekes Diána, Csorba Attila, Gosztola Beáta, Németh-Zámbori Éva, Kiss Tivadar, Csupor Dezső: Furocoumarin Content of Fennel - Below the Safety Threshold, MOLECULES 24: (15) 2844 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VI. 12. |
Huong Thi Nguyen, Péter Radácsi, Beáta Gosztola, Éva Zámboriné Németh: Effects of temperature and light intensity on morphological and phytochemical characters and antioxidant potential of wormwood (Artemisia absinthium L.), BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY 79: pp. 1-7. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VI. 12. |
Huong Thi Nguyen, Péter Radácsi, Beáta Gosztola, Péter Rajhárt, Éva Zámboriné Németh: Accumulation and composition of essential oil due to plant development and organs in wormwood (Artemisia absinthium L.), INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 123: (1) pp. 232-237. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. VI. 12. |
Gosztola B., Sárosi S., Németh E.: Variability of the essential oil content and composition of Chamomile (Matricaria recutita L.) affected by Weather Conditions, NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 5: (3) pp. 465-470. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 97 |
|
|