|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 09. Közlemények |
2021
adattárból, 2022. V. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: I Believe It Is Healthy—Impact of Extrinsic Product Attributes in Demonstrating Healthiness of Functional Food Products, NUTRIENTS 13: (10) 3518 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. V. 05. |
Brunsø Karen, Birch Dawn, Memery Juliet, Temesi Ágoston, Lakner Zoltán, Lang Mark, Dean David, Grunert Klaus G.: Core dimensions of food-related lifestyle: A new instrument for measuring food involvement, innovativeness and responsibility, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 91: 104192 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. V. 05. |
Kiss Anna, Temesi Ágoston, Tompa Orsolya, Lakner Zoltán, Soós Sándor: Structure and trends of international sport nutrition research between 2000 and 2018: bibliometric mapping of sport nutrition science, JOURNAL OF THE INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION 18: (1) 12 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. V. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products, SUSTAINABILITY 13: (6) 3550 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. V. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Temesi Ágoston: Factors that Influence the Perceived Healthiness of Food—Review, NUTRIENTS 12: (6) pp. 1-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. V. 05. |
Temesi Ágoston, Birch Dawn, Plasek Brigitta, Eren Burak Atilla, Lakner Zoltán: Perceived Risk of Fish Consumption in a Low Fish Consumption Country, FOODS 9: (9) 1284 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. V. 05. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Temesi Ágoston: Consumer Evaluation of the Role of Functional Food Products in Disease Prevention and the Characteristics of Target Groups, NUTRIENTS 12: (1) p. 69. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. V. 05. |
Popp J., Oláh J., Kiss A., Temesi A., Fogarassy C., Lakner Z.: The socio-economic force field of the creation of short food supply chains in Europe, JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 58: (1) pp. 31-41. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 23 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. V. 05. |
Temesi Ágoston, Bacsó Ágnes, Grunert Klaus G., Lakner Zoltán: Perceived Correspondence of Health Effects as a New Determinant Influencing Purchase Intention for Functional Food, NUTRIENTS 11: (4) p. 740. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. V. 05. |
Plasek Brigitta, Temesi Ágoston: The credibility of the effects of functional food products and consumers’ willingness to purchase/willingness to pay– review, APPETITE 143: 104398 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 33 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 150 |
|
|
|
|
|