Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. VII. 01.
Személyes adatok
név Kaszab Tímea
születési év 1979
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
Elérhetőségek
drótpostacím Kaszab.Timeaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7620
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2013
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2009 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kutatás
kutatási terület reológia,
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Zsanett Bodor, Fanni Adrienn Koncz, Mahmoud Said Rashed, Timea Kaszab, Zoltan Gillay, Csilla Benedek, Zoltan Kovacs: Application of near infrared spectroscopy and classical analytical methods for the evaluation of hungarian honey, In: Szerk.: Viktória Zsom-Muha Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. Paper E 108. 8 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Fanni Adrienn Koncz, Zsanett Bodor, Mahmoud Said Rashed, Timea Kaszab, Biborka Gillay, Zoltan Kovacs, Csilla Benedek: Floral and geographical origin identification of hungarian honey with electronic tongue and classical analytical methods, In: Szerk.: Viktória Zsom-Muha Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. Paper E124. 8 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

Simon Natália, Pásztorné Huszár Klára, Kaszab Tímea, Felföldi József: Sajtok állományváltozásának vizsgálata tárolás során különböző roncsolásmentes és roncsolásos módszerekkel, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIX: (1) pp. 14-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Géczi G, Horváth M, Kaszab T, Alemany G G: No Major Differences Found between the Effects of Microwave-Based and Conventional Heat Treatment Methods on Two Different Liquid Foods, PLOS ONE 8: (1) pp. 1-12. pp. 1-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2013

Tímea Kaszab, András Fekete: CHANGE OF MECHANICAL PROPERTIES AND TASTE ATTRIBUTES OF CARROT (DAUCUS CAROTA SUBSP. SATIVUS) DURING NON-IDEAL STORAGE CONDITIONS, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 76-79.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2011

T. Kaszab, Z. Kovács, D. Szöllösi, A. Fekete: Prediction of Carrot Sensory Attributes by Mechanical Tests and Electronic Tongue, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 40: (Special Issue) pp. 41-58.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2010

Ferenc Firtha, Zoltán Gillay, Eszter Vozáry, Tímea Kaszab, Anikó Lambert-Meretei, József Felföldi: Multi-spectral assessment of ingredients and physical properties of apricot, In: Szerk.: Saranwong S, Szerk.: Kasemsumran S, Szerk.: Thanapase W, Szerk.: Williams P Near Infrared Spectroscopy: Proceedings of the 14th international conference. Chichester: IM Publications, 2010. pp. 245-250.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2009

T. Kaszab, F. Firtha, A. Fekete: Variation in Carrot Texture under different Storage Conditions, In: Szerk.: Manuela Zude, Szerk.: Oliver Schlüter 5th International Technical Symposium on Food Processing, Monitoring Technology in Bioprocesses and Food Quality Management. Potsdam: Leibniz-Institut für Agrartechnik Potsdam-Bornim e.V., 2009. p. 162. (Bornimer agrartechnische Berichte; 70.)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2008

Firtha F, Fekete A, Kaszab T, Gillay B, Nogula-Nagy M, Kovács Z, Kantor D.B.: Methods for Improving Image Quality and Reducing Data Load of NIR Hyperspectral Images, SENSORS 8: pp. 3287-3298.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2008

T. Kaszab, F. Firtha, A. Fekete: Influence of Non-ideal Storage Conditions on Carrot Moisture Content Loss, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 4: pp. 61-75.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes szöveg 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:34 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
37
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
44
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
53

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )