Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. V. 05.
Személyes adatok
név Török Kitti
születési év 1984
intézmény neve
doktori iskola
BME Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok) (témakiíró)
Elérhetőségek
drótpostacím ktorokmail.bme.hu
telefonszám +36 1 463-1153
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2015
fokozat tudományága bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2011 - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
további (egyetemi tanársegéd)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése és alkalmazása a gabona analitikában, a beltartalom és a technológiai tulajdonságok közötti összefüggések, a genetikai és környezeti tényezők vizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Közlemények
2017

Xiaolong Wang, Rudi Appels, Xiaoke Zhang, Ferenc Bekes, Kitti Török, Sándor Tömösközi, Dean Diepeveen, Wujun Ma, Shahidul Islam: Protein-transitions in and out of the dough matrix in wheat flour mixing, FOOD CHEMISTRY 217: pp. 542-551.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2016

Török Kitti, Hajas Lívia, Horváth Vanda, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Tömösközi Sándor: Identification of key effects causing weak performance of allergen analysis in processed food matrices, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 45: (1) pp. 45-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

L. Hajas, K. A. Scherf, Zs. Bugyi, K. Török, E. Schall, P. Köhler, S. Tömösközi: ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA :
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Török K, Hajas L, Bugyi Zs, Balázs G, Tömösközi S: Investigation of the effects of food processing and matrix components on the analytical results of ELISA using and incurred gliadin reference material candidate, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 44: (3) pp. 390-399.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Török Kitti, Hajas Lívia, Horváth Vanda, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Kemény Sándor, Tömösközi Sándor: Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 241: (1) pp. 127-136.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2014

Sándor Tömösközi, Kitti Török, Zsuzsanna Bugyi, Lívia Hajas: Reference materials for food allergen testing, In: Szerk.: George Siragakis, Szerk.: Dimosthenis Kizis Food Allergen Testing: Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques. Chichester: Wiley-Blackwell Publishing Ltd., 2014. pp. 215-236. (Food Allergen Testing)
Molecular, Immunochemical and Chromatographic Techniques
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2014

Török K, Horváth V, Horváth Á, Hajas L, Bugyi Zs, Tömösközi S: Investigation of incurred single- and multi-component model food matrices for the determination of food proteins triggering allergy and coeliac disease, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 239: (6) pp. 923-932.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2013

Bugyi Zsuzsanna, Török Kitti, Hajas Lívia, Adonyi Zsanett, Popping Bert, Tömösközi Sándor: Comparative study of commercially available gluten ELISA kits using an incurred reference material, QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS 5: (1) pp. 79-87.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 11
nyelv: angol
DOI 
2012

Zsuzsanna Bugyi, Kitti Török, Lívia Hajas, Zsanett Adonyi, Carmen Diaz-Amigo, Bert Popping, Sandra Kerbach, Sándor Tömösközi: Development of incurred reference material for improving conditions of gluten quantification, JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 95: (2) pp. 382-387.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2010

Bugyi Zs, Nagy J, Török K, Hajas L, Tömösközi S: Towards development of incurred materials for quality assurance purposes in the analysis of food allergens, ANALYTICA CHIMICA ACTA 672: (1-2) pp. 25-29.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:25 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
20
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
21
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
26

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )