|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 01. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Xhaferaj Majlinda, Muskovics Gabriella, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Tömösközi Sándor, Scherf Katharina A.: Characterization of rye flours and their potential as reference material for gluten analysis, FOOD CHEMISTRY 408: 135148 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Xhaferaj Majlinda, Muskovics Gabriella, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Tömösközi Sándor, Scherf Katharina A.: Development of a barley reference material for gluten analysis, FOOD CHEMISTRY 424: 136414 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. XII. 01. |
Bugyi Z., Muskovics G., Tömösközi S.: Rethinking precautionary allergen labelling - Threshold doses, risk assessment approaches and analytical implications, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52: (3) pp. 339-351. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XII. 01. |
Schall Eszter, Scherf Katharina A., Bugyi Zsuzsanna, Hajas Lívia, Török Kitti, Koehler Peter, Poms Roland E., D'Amico Stefano, Schoenlechner Regine, Tömösközi Sándor: Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material, FOOD CHEMISTRY 313: 126049 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XII. 01. |
Holzhauser Thomas, Johnson Philip, Hindley James P., O'Connor Gavin, Chan Chun-Han, Costa Joana, Fæste Christiane K., Hirst Barbara J., Lambertini Francesca, Miani Michela, Robert Marie-Claude, Röder Martin, Ronsmans Stefan, Bugyi Zsuzsanna, Tömösközi Sándor, Flanagan Simon D.: Are current analytical methods suitable to verify VITAL® 2.0/3.0 allergen reference doses for EU allergens in foods?, FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 145: 111709 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 56 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. XII. 01. |
Lívia Hajas, Katharina A Scherf, Kitti Török, Zsuzsanna Bugyi, Eszter Schall, Roland E Poms, Peter Koehler, Sándor Tömösközi: Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis, FOOD CHEMISTRY 267: pp. 387-394. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 41 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2023. XII. 01. |
Török Kitti, Hajas Lívia, Horváth Vanda, Schall Eszter, Bugyi Zsuzsanna, Kemény Sándor, Tömösközi Sándor: Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 241: (1) pp. 127-136. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2023. XII. 01. |
Bugyi Zsuzsanna, Török Kitti, Hajas Lívia, Adonyi Zsanett, Popping Bert, Tömösközi Sándor: Comparative study of commercially available gluten ELISA kits using an incurred reference material, QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS 5: (1) pp. 79-87. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 28 nyelv: angol URL |
2012
adattárból, 2023. XII. 01. |
Zsuzsanna Bugyi, Kitti Török, Lívia Hajas, Zsanett Adonyi, Roland E Poms, Bert Popping, Carmen Diaz-Amigo, Sandra Kerbach, Sándor Tömösközi: Development of incurred reference material for improving conditions of gluten quantification, JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL 95: (2) pp. 382-387. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2023. XII. 01. |
Bugyi Zs, Nagy J, Török K, Hajas L, Tömösközi S: Towards development of incurred materials for quality assurance purposes in the analysis of food allergens, ANALYTICA CHIMICA ACTA 672: (1-2) pp. 25-29. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 189 |
|
|
|
|
|