Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. I. 25. Közlemények |
2020
adattárból, 2022. I. 25. |
Pázmándi Melinda, Kovács Zoltán, Balga Edina, Kovács Mónika, Maráz Anna: Production of high‐purity galacto‐oligosaccharides by depleting glucose and lactose from galacto‐oligosaccharide syrup with yeasts, YEAST yea.3507 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. I. 25. |
Mondal S., Berihun M., Kovacs M., Vatai G., Koris A.: Partial refinement of fungal chitinase (Beauveria bassiana) with multistage membrane filtration, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (3) pp. 277-287. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2022. I. 25. |
Arijit Nath, Ádám Szabó, Krisztina Albert, Attila Csighy, Gyula Vatai, Igor Gáspár, Ildikó Bíró, Renáta Gerencsér-Berta, Ildikó Galambos, Gabriella Kiskó, Mónika Kovács, Andras Koris: Thermal water effluent recycles using ultrafiltration membrane-based technology – Process development and techno-economical analysis, In: V. Soós Ernő Nemzetközi Tudományos Konferencia Víz- és szennyvízkezelés az iparban, (2018) CD-ROM/Nath dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2022. I. 25. |
Szűcs Kata Dorina, Kovács Mónika, Stefanovits-Bányai Éva: Antibacterial effects of unifloral honeys and propolis in the context of their antioxidant capacity and colour, In: Tünde, Alapi; István, Ilisz (szerk.) Proceedings of the 24th International Symposium on Analytical and Environmental Problems, Szegedi Tudományegyetem (2018) p. 48. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2022. I. 25. |
Angyal Viola Zsuzsanna, Kovács Mónika, Stefanovitsné Bányai Éva: Homoktövis (Hippophae rhamnoides L.) antioxidáns kapacitásának és antibakteriális hatásának vizsgálata, In: Fodor, Marietta; Bodor, Péter (szerk.) ITT - Ifjú Tehetségek Találkozója, Szent István Egyetem, Budai Karok (volt KÉE) (2017) pp. 72-75. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény nyelv: magyar
|
2015
adattárból, 2022. I. 25. |
Čanak I, Berkics A, Bajcsi N, Kovács M, Belák Á, Teparić R, Maráz A, Mrša V: Purification and characterization of a novel cold-active lipase from the yeast Candida zeylanoides, JOURNAL OF MOLECULAR MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 25: (6) pp. 403-411. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2022. I. 25. |
Belák Á, Héher B, Füstös Z, Kovács M, Maráz A: Endophytic bacteria from Capsicum annuum var. grossum cultivars and their inhibitory effects on Listeria monocytogenes, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 9-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2022. I. 25. |
Anna Maráz, Mónika Kovács: Food Spoilage by Cold-Adapted Yeasts, In: Piearo, Buzzini; Rosa, Margesin (szerk.) Cold-Adapted Yeasts, Springer Science+Business Media (2013) pp. 497-532. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol
|
2011
adattárból, 2022. I. 25. |
Belák Á, Kovács M, Hermann Zs, Holczmann Á N, Márta D, Cenič Stojakovič S, Bajcsi N, Maráz A: Molecular analysis of poultry meat spoiling microbiota and heterogeneity of their proteolytic and lipolytic enzyme activities, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 40: (Suppl.) pp. 3-22. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol URL |
2008
adattárból, 2022. I. 25. |
Kovács Mónika, Stuparevič I., Mrša V., Maráz Anna: Characterization of Ccw7p cell wall proteins and the encoding genes of Saccharomyces cerevisiae wine yeast strains, FEMS YEAST RESEARCH 8: (7) pp. 1115-1126. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 21 |
|
|