Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Izsó Tekla
név Izsó Tekla
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Kasza Gyula
társ témavezető Somogyi László
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2017
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2021/01
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (további intézmény)
további (szakmai koordinátor)
Közlemények
2018

Tekla Izsó, László Somogyi, Anita Soós, Ildikó Zeke: The Effect of Foreign Fats on the Physical Properties of Anhydrous Milk Fat, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 62: (2) pp. 182-187.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2018

Kasza Gyula, Izsó Tekla, Szakos Dávid: Rovarok terítéken az Európai Unióban és Magyarországon, In: Szerk.: Gál János, Szerk.: Penksza Péter, Szerk.: Pintér Richárd I. Magyar Rovaripari Konferencia ABSZTRAKTKÖTET. Budapest: Szent István Egyetem, 2018. p. 14.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2018

Lajos Bognár, Ferenc Helik, Tekla Izsó, Gyula Kasza: Studies on adulteration of goose foie gras assessed in the years 2015 and 2016 in Hungary – case reports (Untersuchungen zur Produktverfälschung von Gänsefettleber in Ungarn in den Jahren 2015 und 2016 – Fallberichte), EUROPEAN POULTRY SCIENCE 82: Paper 10.1399. 12 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és német
DOI 
2017

Bognár Lajos, Izsó Tekla, Szakos Dávid, Kasza Gyula: Toxoplasmosis, the insidious parasitic infection: dangers of asymptomatic carrier state (Toxoplazmózis, az alattomos parazitafertőzés: a tünetmentes hordozás veszélyei), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 139: (8) pp. 479-487.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Magyar és angol
URL 
2017

Izsó Tekla, Szakos Dávid, Kasza Gyula: A fogyasztóközpontúság megjelenése az élelmiszerlánc-felügyeletben (Consumer-focused supervision of the food chain), In: Szerk.: Szabó Péter Kutatás-fejlesztés-innováció az agrárium szolgálatában. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2017. pp. 158-162.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2016

Ágnes Kemenczei , Tekla Izsó , Katalin Frecskáné Csáki , Anita Maczó , Lajos Bognár , Gyula Kasza : Stevia: beyond the sweetener (Stevia: az édesítőszeren túl), ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (3) pp. 1224-1234.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
2016

Kemenczei Ágnes, Izsó Tekla, Bognár Lajos, Kasza Gyula: Terítéken az entomofágia - áttekintő, In: Szerk.: Bíró Lajos, Szerk.: Gelencsér Éva, Szerk.: Lugasi Andrea, Szerk.: Rurik Imre A 60 éves Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLI. vándorgyűlése: Program és az előadások kivonatai. Budapest: Magyar Táplálkozástudományi Társaság, 2016. p. 36.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2016

Szegedyné Fricz Ágnes, Dömölki Marianna, Kuti Beatrix, Izsó Tekla, Szakos Dávid, Bognár Lajos, Kasza Gyula: Searching for quality Hungarian products – the operation of the Hungarian Food Codex (Minőségi magyar termékek nyomában – a Magyar Élelmiszerkönyv működése), ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (4) pp. 1339-1350.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
2015

Izsó T, Somogyi L, Soós A, Zeke I: Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 572-587.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
URL 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )