Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. III. 07.
Személyes adatok
név Soós Anita
születési év 1984
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím soos.anitaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7345
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2014
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
2015 - Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Növényi és állati eredetű zsiradékok fizikai-kémiai jellemzői
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Somogyi László, Soós Anita, Visy Orsolya, Volent Orsolya: Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására = The effect of roasting on the oxidation stability of vegetable oils, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1070-1081.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2016

Bognár Erzsébet, Karlovits György, Soós Anita, Somogyi László: A Healty Choice kritériumok érvényesítése keksztermékekben, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXX: (2) pp. 13-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak, Gorka Ágnes: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING OnlineFirst: pp. 162-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Imre A, Somogyi L, Soós A, Kőhegyi KS: Changes in the total water-soluble polyphenol content and antioxidant effect of coffee as a function of the roasting temperature, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (3) pp. 742-755.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
2015

Izsó T, Somogyi L, Soós A, Zeke I: Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61: (2) pp. 572-587.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
URL 
2014

Anita Soós, Csilla Pecznyik, Ildikó Zeke, László Somogyi: Effect of animal fats on the physical properties of palm fat, ACTA ALIMENTARIA 43: (4) pp. 623-631.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2014

Anita Soós, Gábor Jakab, Balázs Imre, László Somogyi: Modifications of physical properties of coconut oil and anhydrous milk fat as a result of blending, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl. 1) pp. 124-131.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2014

László Somogyi, Ágnes Gorka, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of immersed herbs on the oxidative stability of edible oils, In: Szerk.: Mizsey Péter, Szerk.: Bokrossy-Csiba Mária, Szerk.: Törcsváryné Kovács Zsuzsanna Műszaki Kémiai Napok 2014 Konferencia Kiadvány: Conference of Chemical Engineering Conference Proceeding 2014. Veszprém: Pannon Egyetemi Kiadó, 2014. pp. 162-166.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2012

Csilla Pecnyik, Anita Soós, László Somogyi: Vajzsír hatása a növényi olajok olvadási tulajdonságaira, In: Szerk.: Endrődi Balázs XXXV. Kémiai Előadói Napok. Szeged: JATEPress Kiadó, 2012. pp. 101-104.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
22
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
26
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )