Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. IV. 01.
Személyes adatok
Zsomné Muha Viktória
név Zsomné Muha Viktória
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Zsomne.Muha.Viktoriaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7623
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Nagy Dávid (PhD) (2021/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kertészeti termények roncsolásmentes állományvizsgálata
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2017

JÓZSEF FELFÖLDI, ISTVÁN KERTÉSZ, DÁVID NAGY, VIKTÓRIA ZSOM-MUHA: Non-Destructive Impact Method for Quality Assessment of Horticultural Products, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 13: (1) pp. 69-93.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2016

Dávid Nagy, Viktória Zsom-Muha, Tamás Zsom, József Felföldi: Comparison of different non-destructive measurement methods., In: Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Felföldi L, Szerk.: Kaszab T, Szerk.: Keszthelyi-Szabó G, Szerk.: Márki E, Szerk.: Vatai Gy, Szerk.: Zsom T, Szerk.: Zsom-Muha V Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. Paper E127. 9 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., In: Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Felföldi L, Szerk.: Kaszab T, Szerk.: Keszthelyi-Szabó G, Szerk.: Márki E, Szerk.: Vatai Gy, Szerk.: Zsom T, Szerk.: Zsom-Muha V Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 1-8.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2014

Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 43: (Suppl 1) pp. 206-214.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2012

L D Dénes, V Zsom-Muha, L Baranyai, J Felföldi: Modelling of apple slice moisture content by optical methods, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 41: pp. 39-51.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2010

Felföldi J, Zsom-Muha V: INVESTIGATION OF RIPENING PROCESS OF FRUIT AND VEGETABLE SAMPLES BY ACOUSTIC METHOD, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 858: pp. 393-398.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Zsom T, Zsom-Muha V, Baranyai L, Herppich W B, Felföldi J, Balla Cs: NON-DESTRUCTIVE DETERMINATION OF POST-HARVEST RIPENING OF CAPSICUM × ANNUUM 'KÁRPIA', ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 858: pp. 407-412.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
2009

T Sáray, J Felföldi, A Koncz, K Horti, V Zsom-Muha, A Emekandoko: Product and Quality Characteristics for Predictive Purposes: a Case for Cold Storage of Potato (Solanum Tuberosum L.), ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 38: (3) pp. 369-380.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2008

Dr. Zsomné Muha Viktória, Dr. Zsom Tamás, Dr. Felföldi József: In-vivo measurement of tomato firmness, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 2008: (801) pp. 677-684.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:12 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
61
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
68
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
30

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )