|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. I. 30. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. I. 30. |
Ciocan Marius Eduard, Salamon Rozalia Veronika, Ambrus Ágota, Codina Georgiana Gabriela, Chetrariu Ancuta, Dabija Adriana: Brewing with Unmalted and Malted Sorghum: Influence on Beer Quality, FERMENTATION 9: (5) pp. 490-507. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2024. I. 30. |
Ciocan Marius Eduard, Salamon Rozália Veronika, Dabija Adriana, Ambrus Ágota, Codina Georgiana Gabriela, Chetrariu Ancuta: Brewing with buckwheat and sorghum: impact on beer quality, SCIENTIFIC STUDY AND RESEARCH-CHEMISTRY AND CHEMICAL ENGINEERING BIOTECHNOLOGY FOOD INDUSTRY 24: (3) pp. 219-232. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2023
adattárból, 2024. I. 30. |
Ciocan Marius Eduard, Salamon Rozália Veronika, Ambrus Ágota, Codină Georgiana Gabriela, Chetrariu Ancuța, Dabija Adriana: Use of Unmalted and Malted Buckwheat in Brewing, APPLIED SCIENCES-BASEL 13: (4) 2199 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. I. 30. |
Salamon Rozália Veronika, Dabija Adriana, Ferencz Ágota, Tankó György, Ciocan Marius Eduard, Codină Georgiana Gabriela: The Effect of Dry Hopping Efficiency on β-Myrcene Dissolution into Beer, PLANTS-BASEL 11: (8) 1043 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2024. I. 30. |
András Csaba Dezső, Mátyás László, Ráduly Botond, Salamon Rozália Veronika: Increasing the Prediction Efficiency of Hansen Solubility Parameters in Supercritical Fluids, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 63: (2) pp. 286-293. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. I. 30. |
Vincze Éva Boglárka, Salamon Rozália Veronika, Kovács Erika, Mara Gyöngyvér: Effect of metal tolerant plant growth promoting rhizobacteria on bean growth, cadmium and zinc uptake and stress responses, ENVIRONMENTAL ENGINEERING AND MANAGEMENT JOURNAL 17: (4) pp. 803-811. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2024. I. 30. |
András Cs D, Mátyás L, Ráduly B, Salamon R V, Székely E: Increasing the prediction power of Hansen solubility parameters in supercritical fluids, In: Kmecz, Ildikó (szerk.) Application of supercritical fluids 2018 conference. [Szuperkritikus oldószerek analitikai és műveleti alkalmazása konferencia], BME Kémiai és Környezeti Folyamatmérnöki Tanszék (2018) p. 25. dokumentum típusa: nyelv: angol
|
2017
adattárból, 2024. I. 30. |
Albert Csilla, Gombos Sándor, Salamon Rozália Veronika, Prokisch József, Csapó János: Production of highly nutritious functional food with the supplementation of wheat flour with lysine, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 10: (1) pp. 5-20. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2024. I. 30. |
Bálint J, Zytynska S E, Salamon R V, Mehrparvar M, Weisser W W, Schmitz O J, Benedek K, Balog A: Intraspecific differences in plant chemotype determines the structure of arthropod food webs, OECOLOGIA 180: (3) pp. 797-807. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2024. I. 30. |
Salamon R V, Vargáné Visi É, András Cs D, Csapóné Kiss Zs, Csapó J: Synthetic methods to obtain conjugated linoleic acids (CLAs) by catalysis – A review, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 44: (2) pp. 229-234. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 15 |
|
|
|
|
|