Nyomtatási képAz adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 14. Közlemények |
2023
 adattárból, 2023. V. 14. |
Lugasi Andrea: Tropane alkaloids in food – real and perceived risks, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 69: (1) pp. 4317-4336. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. V. 14. |
AlOudat Mohannad, Magyar Norbert, Simon Sarkadi Livia, Shaikh Ayaz Mukarram, Lugasi Andrea: Nutrient Content of Single-Dose Ready-To-Eat Meals Delivered by Catering Industry in Hungary, Journal of Culinary Science and Technology dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
 adattárból, 2023. V. 14. |
Fodor F., Katics M., Lefler K.K., Kovács É., Balogh K., Lugasi A., Urbányi B., Hegyi Á.: Effect of nutritionally complete feed with different fatty acid profile on the fatty acid composition of common carp fillet, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
 adattárból, 2023. V. 14. |
AlOudat Mohannad, Magyar Norbert, Sarkadi Lívia Simon, Lugasi Andrea: Nutritional Content Of Ready-To-Eat Meals Sold In Groceries In Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE 24: 100318 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2020
 adattárból, 2023. V. 14. |
Aloudat M., Papp A., Magyar N., Simon-Sarkadi L., Lugasi A.: Nutritional Value of Traditional and Modern Meals: Jordan and Hungary, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (4) pp. 491-497. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2014
 adattárból, 2023. V. 14. |
Szuvandzsiev P, Helyes L, Lugasi A, Szántó Cs, Baranowski P, Pék Z: Estimation of antioxidant components of tomato using VIS-NIR reflectance data by handheld portable spectrometer., INTERNATIONAL AGROPHYSICS 28: (4) pp. 521-527. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 34 nyelv: angol URL |
2008
 adattárból, 2023. V. 14. |
Siró I, Kápolna E, Kápolna B, Lugasi A: Functional food, APPETITE 51: (3) pp. 456-467. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1000 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2023. V. 14. |
Helyes L, Lugasi A, Pék Z: Tomato fruit quality and content depend on stage of maturity., HORTSCIENCE 41: (6) pp. 1400-1401. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 92 nyelv: angol URL |
2006
 adattárból, 2023. V. 14. |
Brandt S, Pék Z, Barna É, Lugasi A, Helyes L: Lycopene content and colour of ripening tomatoes as affected by environmental conditions, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 86: (4) pp. 568-572. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 308 nyelv: angol URL |
2005
 adattárból, 2023. V. 14. |
Pogonyi Á, Pék Z, Helyes L, Lugasi A: Effect of grafting on the tomato’s yield quality and main fruit components in spring forcing., ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 34: (4) pp. 453-462. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 147 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 1592  |
|
|