Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Tóth András József
név Tóth András József
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola
Elérhetőségek
drótpostacím andras.tothindere.hu
mobiltelefon száma +36 70 338-2408
saját honlap
saját honlap (angol)
Témavezetés
témavezető Illés Bálint Csaba
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2014
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2017/08
a doktori cselekmény befejezésének határideje (év, hónap) 2019/12
Közlemények
2018

Illés, B. Cs., Tóth, A. J., Dunay, A., Lehota, J., Bittsánszky, A.: Evaluation of food safety knowledge and microbial status of food contact surfaces in schools, JOURNAL OF FOOD SAFETY 38: Paper JFS12480. p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2018

Tóth, A. J., Szakmár, K., Dunay, A., Illés, B. Cs., Bittsánszky, A.: Hygiene assessments of school kitchens based on the microbiological status of served food, ACTA SCIENTIARUM POLONORUM TECHNOLOGIA ALIMENTARIA 17: (2) pp. 159-168.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2017

Tóth András J., Koller Zoltán, Illés Bálint Csaba, Bittsánszky András: Development of conscious food handling in Hungarian school cafeterias, FOOD CONTROL 73, Part B: (March) pp. 644-649.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2015

Illés Bálint Csaba, Tóth András József, Dunay Anna, Fülöp Lajos, Bittsánszky András: Innovatív élelmiszer-ellenőrzés a kereskedelemben és a vendéglátóiparban (Introduction of an innovative food safety control method in food trade and contract catering), In: Szerk.: Veresné Somosi Mariann, Szerk.: Lipták Katalin „Mérleg és Kihívások” IX. Nemzetközi Tudományos Konferencia = „Balance and Challenges” IX. International Scientific Conference: A Gazdaságtudományi Kar megalapításának 25. évfordulója alkalmából: Konferencia Kiadvány = Proceedings. Miskolc: Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar, 2015. pp. 566-574.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: Magyar és angol
Teljes szöveg 
2015

András Bittsánszky, András J Tóth, Csaba Bálint Illés, Anna Dunay: Knowledge and Practice in Food Safety Processes: A Case Study on Hungarian School Catering, INTERNATIONAL JOURNAL OF INNOVATION AND LEARNING 18: (3) pp. 380-396.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2015

Tóth András, Bittsánszky András, Dunay Anna, Lehota József, Illés Bálint Csaba: Élelmiszerbiztonság menedzsment az iskolai konyhákon, In: Szerk.: Könyves Erika, Szerk.: Lehota József A fogyasztói magatartás vizsgálata a gasztronómiában. Debrecen: Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, 2015. pp. 143-162.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2015

Dunay Anna, Bittsánszky András, Tóth András József, Illés Bálint Csaba: Minőség az iskolai étkeztetésben, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 11: (1-2) pp. 17-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
URL 
2014

Tóth András J, Bittsánszky András: A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary, FOOD CONTROL 46: pp. 520-524.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2014

Illés Bálint Csaba, Tóth András J., Bittsánszky András: The Role of Knowledge and Technology in Food Safety at School Catering Services in Hungary, ANNALS OF THE POLISH ASSOCIATION OF AGRICULTURAL AND AGRIBUSINESS ECONOMISTS 16: (4) pp. 115-121.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2013

Tóth András József, Gergely Béla Zsolt, Bittsánszky András: Consciousness in Food Safety, In: Szerk.: Székely Csaba Felelős társadalom, fenntartható gazdaság: Nemzetközi tudományos konferencia a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából: Tanulmánykötet [Social responsibility, sustainable economy: international scientific conference on the occasion of the Hungarian Science Festival]. Sopron: Nyugat-magyarországi Egyetem Kiadó, 2013. pp. 1140-1144.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:12 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
22
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
27
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
8
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
6
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
16
Kutatás
kutatási terület élelmiszer-biztonság menedzsment
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
élelmiszertudományok

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )